anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o mica problema cu PC-ul. C: -ul devenise cam mic pentru toate programele de care aveam nevoie asa ca, cu ocazia reinstalarii windows-ului, am sters C:-ul si inca o partitie - D: (initial aveam 3). problema e ca atunci spatiul nerepartizat nu s-a unuit (suna cam ciudat) adica a ramas "Unpartitioned space pentru dimensiunea lui C:" si "Unpartitioned space pentru dimensiunea lui D:". Atunci mi-am zis ca nu e nicio problema, si pe spatiul nerepartizat al lui D: am creat un nou C: si vice-versa. Am instalat windows-ul pe noul C: si totul a mers bine. Problema a aparut la urmatoare instalare a windows-ului cand D: -ul (C:-ul initial care era prea mic) s-a inversat (ca litera, numele era acelasi) cu C: -ul, asa ca, cum aveam nevoie de multi Gb pentru sistem, am instalat windows-ul pe D:. Acum primesc tot felul de mesaje de eroare si se pare ca Primary partition a ramas tot C:-ul ala mic, si nu D;-ul, pe care am instalat eu windows-ul. Ca sa fiu mai clar, situatia e cam asa: http://speedy.sh/SZVmg/untitled.JPG
Ce as putea face ca situatia sa nu se repete de fiecare data cand reinstalez windows-ul si sa nu fiu nevoit sa sterg mereu cele doua partitii si sa le inversez?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vezi ca au cei de la acronis un program.
uitate la ei pe site si ai sa iti dai seama.
sau cauta pe www.videotutorial.ro

0 răspunsuri: