| DeDeDya a întrebat:

Am o mica problema cu telefonul meu. Eram pe o scara de bloc si acolo un baiat mi-a luat telefonul sa se uite la el,,in galerie,, si am increcat sa il iau din mana dar teelefonul a cazut pe scara (el se uita in cardul de memorie, dupa ce l-a scapat, am incercat sa vad la ce se uita el. Dar nu mergea, ma uitam la imagini,, imi arata doar numele imaginiilor, imaginile nu mi le arata.) Am pus cardul de memorie in alt telefon si nici macar nu imi arata care are cardul inauntru. Ce s-a intamplat cu cardul meu? Sia pierdut memoria pe scarilaughing? Adica cum il pot repara? Dau fundacrying

Răspuns Câştigător
| Shottas a răspuns:

Nu exista asa ceva.....este imposibil sa i se stearga memoria din cazatura...sar putea ca acel baiat sa iti fi formatat memoria iar in telefon sa ramana doar shortcut-urile, dar se poate rezolva cu un programa :recuva.care recupereaza data, descarca-l instaleazal si daca nu sti ce sa faci mai intreaba aici. oricum daca pricepi un gram de engleza poti sa umbli cu programu>DAR ATENTIE ..este esential sa nu mai pui alte date pe card

| DeDeDya explică (pentru Shottas):

Cum zici ca se numea pagina?

| Shottas a răspuns (pentru DeDeDya):

Ce pagina ....cauti pe gogle RECUVA >>E PROGRAM FREE

3 răspunsuri:
| Miree a răspuns:

Nu cred ca s-a stricat. Ca sa fi sigura... sa te duci cu telefonul la cei de unde ai luat telefonul. Funda smug?