Trebuie sa introduci adresa de email, adica id@hotmail.com sau cum ti-e adresa... si daca tot nu merge ai depanare sau reparare... si o sa mearga, sau cel putin asa ar trebui
Posibil sa fie problema de la firewall, mai exact un firewall ce vine cu o suita internet security. Mai bine scrie eroarea pe Google. Sigur gasesti solutii(in engleza, fireste, ca romanii nu folosesc )
Yahoo Messenger se conectează? Dacă ăla merge, atunci reţeaua e ok.
Mi-am instalat şi eu ieri WLM 2011 de curiozitate, să văd cum e, dar ţin să spun că a trebuit să iau un distonocalm după 5 minute de stat în el, aşadar nu am destulă experienţă în acel program, că să-mi pot da mai pe larg cu părerea referitor la o posibilă problemă, şi rezolvarea acesteia. Nu ştiu... eu unul tot petarda de Y! M o prefer mai mult.
Dar revenind la problema ta, poate se va rezolva de la sine. Sau vezi totuşi mai exact ce spune acel mesaj de eroare. Fă un Log in pe mail din browserul pe care îl ai setat ca implicit. Se conectează? Nu uita că la logare, trebuie să introduci "id@hotmail.com". Dacă chiar ie, reinstalează WLM-ul, vezi dacă se rezolvă.
O zi bună!
Andrei1124 întreabă: