| ☆ Danny☆ a întrebat:

Am o mica problema...La telefon am activata casuta vocala.Cum o dezactivez? Dau FUNDITA!

Răspuns Câştigător
| DiDi a răspuns:

Asa o dezactivezi la orange:

Ca sa o dezactivezi ai doua posibilitati, suni fie la 200 sau la *100# si o activezi. Astepti o vreme (poate si 12 ore) si ea se va activa. Apoi suni la 555 pentru a o initializa, sa fi sigur ca e totul ca la carte. Apoi suni din nou la 200 sau la *100# si o dezactivezi. Astepti confirmarea si gata!

La Vodafone:
Un cod care merge: ##004#. Apelezi la acest numar si iti dezactiveaza imediat mesageria vocala.

Cosmote:
1. Formezi #002# (##002# are acelaşi efect) şi apoi apelezi acest număr. Rezultatul este anularea tuturor redirecţionărilor sau devierilor active ale telefonului.

2. Formezi #004# (##004# are acelaşi efect) şi apoi apelezi numărul format. În acest mod anulezi redirecţionarea condiţionată a apelurilor.

Acest truc functioneaza pentru retelele Vodafone si Cosmote.

Sper ca te-am ajutat!happy

3 răspunsuri:
| ikram a răspuns:

Suni la serviu clienti, vorbesti cu un operator si spui ca doresti sa fie dezactivata casuta vocala.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Suna la relatii cu clientiihappysi ceri sa ti se dezactiveze casuta, iar daca nu reusesti mergi la un dealer autorizat

| Alina. a răspuns:

Daca esti pe orange suni la 200 si apesi tasta 5.