Da, am patit si eu. Am reinstalat o alta versiune de yahoo messenger si a mers. O versiune mai veche.
Am încercat să caut pe net o versiune mai veche, dar nu am găsit. Peste tot era numai messenger 11, ăsta nou care nu merge. Dacă poţi să-mi dai un link de unde aş putea downloada, ţi-aş fi recunoscătoare.
Stii ce cred eu? Ai auzit prea multe prostii. daca cineva ti-a aflat parola si a schimbat-o iti va spune ca ai introdus parola gresita.
Poti sa ai si data cu 10 ani in urma sau inainte pentru ca va merge la fel.
Incearca sa dezinstalezi mess-ul, apoi si java, dupa care instalezi Java si apoi iaras ultima versiune de Messenger. Uneori java mai face mess-ul sa nu ruleze cum trebuie.
Daca nici asa nu merge, instaleaza alt program de messagerie, eBuddy suporta si conturi de mess, si de facebook etc.
Am şi spus că l-am şters şi l-am reinstalat de nu ştiu câte ori
Degeaba daca nu ai dat dezinstalare din control panel-add or remove program. pentru ca versiunea veche e tot acolo si se bate cap in cap cu versiunea noua pe care tot vrei sa o instalezi
Ba da...din Control Panel am dat..doar atâta lucru ştiu şi eu.
yahoo iti poate rezolva aceasta problema faci o petitie pe situ lor si te rezolva funda
Introduaicinumele are dreptate, dar daca nici ce a scris el nu merge, atunci reinstaleaza-ti un nou windows. Daca nu merge nici asta cumpara-ti alt pc.