Există o problemă. HD 4650 a fost ultima placă video pe AGP dar nu cred că ai avut norocul să ai așa o comoară în calculator așa că cel mai probabil ai nevoie de o placă video PCI-E. În principiu orice placă video funcționează.
Contează și ce sursă ai, dacă o să ducă placa video nouă.
Recomand să cumperi măcar GT 730 GDDR5 sau R7 240 GDDR5.
La ce placa a avut iti dai seama ca si restul calculatorului e fosila... eu i-as recomanda ceva sh, cit mai ieftin.
Nu se știe. Dacă are un AMD Athlon II X3 sau un Intel Celeron sau Pentium dual core pe 45nm, ar merge ceva și mai puternic dar recunosc că SH se scoate mai bine la 300 lei. Poate chiar AMD HD 7770 sau Nvidia GTX 650 cu 2GB GDDR5 care nu consumă mult.
Processor: Intel(R) Core(TM)i3 CPU 530 @2. 93GHz 2. 93GHz
Installed Memory (RAM):4. 00GB(3.80 usable)
System Type:64-bit operating system, x64-based processor
asta imi scrie la system
E bun. Procesorul încă mai duce cât de cât.
Am înțeles ce spui cu cooler mic, te referi la Low Profile. În cazul ăsta e mai greu de găsit dar îți recomand 2, depinde acum de câți bani dispui.
1. http://altex.ro/......ti-2gd5tlp
2. http://www.pcgarage.ro/......5-128-bit/
Ok mersi mult.am sa incerc sa iau si un procesor mai bun dar mai tarziu
Nu are rost să cumperi alt procesor pentru platforma pe care ești acum, e moartă. Va trebui să îți cumperi placă de bază + procesor + memorie RAM.
1050-ul ala e interesant. Sau un 750 Ti SH la maxim 350 RON. Pe mine ma bate gandul sa o marit, inca in garantie, dar parca fara 450 nu o dau nici mort. Nu de alta, dar a mea e EVGA SC, nu orice flasneta.
Știu sentimentul dar la 550lei ai RX460 2GB care se vede că este mai bună față de GTX 750 TI cu 20-25%.
Depinde fata de care 750 Ti. A mea sau un StormX dual sunt cu vreo 15-20% mai rapide ca un rapan de-ala de la Asus, de exemplu.
Într-adevăr, față de GTX 750TI stock modelul EVGA SC este cu ~10% mai bună dar și driver-ul AMD a suferit o înbunătățire ce sporește performanța. Îmi pare rău că am făcut prostia de a cumpăra R7 370 la 600 lei anul trecut de Black Friday, și-a meritat banii dar doar pentru 6-7 luni de zile.
Ei, asta e. Daca stai sa te plingi in stilul asta, niciodata nu o sa fii multumit(a) de achizitii. Si eu am asteptat o gramada sa apara seria noua de procesoare de la Intel, si mi-am bagat picioarele si am luat i3 2120-ul cu vreo 3 saptamini inainte sa apara si la noi 3220-ul pe care l-as fi luat altfel. La GTX 750 Ti am asteptat vreo 2 luni cu onboardul pana au ajuns pe piata, chit ca aveam bani sa imi iau o oarecare placa care era deja disponibila. Acum astept noile procesoare de la AMD...
Problema este ca imi trebuie culler mic ...PS:pentru gabidumitru pc-ul are cam 7 ani...
anonim_4396 întreabă:
Lofot întreabă: