anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună, am o prietena si ne avem reciproc conturile de insta si o pers pe care nu o suport imi tot da fllw iar prietena mea ii da mereu fllw inapoi de pe al meu, eu o scot iar ea o baga inapoi, as vrea sa stiu daca e posibil si cum as putea sa fac ca sa nu mai dau de cont si sa nu-i mai poata da fllw, as vrea o varianta in afara de bloc sau report, sau sa vb cu ea sa nu-i mai dea sau sa sterg contul ca sa nu il mai dau, ca degeaba, doar daca stie cineva daca stie o variantă. Sper ca s-a inteles ce am vrut sa zic, multumesc :* dau fundițăă:₩

5 răspunsuri:
| GeorgianaDiaconu a răspuns:

Aia nu e prietena laughing Daca da follow unui gagic de al tau sau fost, e o persoana idioata. Schimba Doamne iarta ma parola si nu mai vorbi cu ea. Maturizeaza te. Parola nu se da nici sotului! Suntem femei nu animale

| enigmatically a răspuns:

Scoate o de pe cont/schimba parola,cauta pe google frumos si cauta cum sa o scoti de pe cont,daca nu poti si ii da incontinu follow lui ala,da o dracu de prietena si explica i frumos sa nu mai faca, daca mai face, schimba ti parola imediat, mergi pe contul ei si ii schimbi parola, si problema rezolvatawinking

| dddanyelladd a răspuns (pentru enigmatically):

Tocmai asta am spus, ca nu vreau o varianta in care sa-mi schimb parola sau sa vorbesc cu prietena mea, ma intereseaza doar daca se poate si cum as putea face ca sa nu mai dau de cont, am cautat si pe google dar nu am gasit nimic sad

| enigmatically a răspuns (pentru dddanyelladd):

Dai raport sau block

| enigmatically a răspuns (pentru dddanyelladd):

Sau da raport la cont ca are sub 13 ani/te a injurat sau cv si nu ti mai apare crd