| xAmphetamină a întrebat:

Am o problemă.
Acum 3 zile mi s-a spart id-ul şi mi-a fost schimbată parola. Problema este că nu mai ştiu nicio întrebare secretă şi nici mailul alternativ. Este vreo soluţie prin care aş putea să îmi recuperez idu-ul?!
- Vă rog, fară jigniri, vreau răspunsuri cât mai concrete, dau fundă. :'333

Răspuns Câştigător
| JustMeAndMyWorld a răspuns:

Da poti, dar nu se merita. Exista pe pagina de la Yahoo, pe undeva pe la "Help" gasesti o optiune de a trimite celor de la yahoo o cerere, in care spui ce s-a intamplat. Nu stiu daca va merge dar oricum e destul de greu sa mai recuperezi id-ul.

12 răspunsuri:
| Gas a răspuns:

Daca esti logat/a pe mobil poti sa-ti mai accesezi contactele si eventual sa-i anunti ca ai un alt id.

| zoeZoe a răspuns:

Fa-ti alt id cu o parola mai grea si noteaza raspunsurile la intrebarile alea.
la asta nu mai ai sansesad

| FeriFerika a răspuns:

Poti sa iti recuperezi idurile ce le aveai in lista si sa iti faci alt id ca pe urma sa le bagi pe rand daca te ajuta asta lasa-mi un mesaj

| xAmphetamină explică (pentru FeriFerika):

Si cum le recuperez, nu mai stiu id-urile lor straight face

| FeriFerika a răspuns (pentru xAmphetamină):

Intra in my comp sus ai tools dai acolo si dai la folder option
dai la view si dai la show hidden files dupa aia intri
C:\Documents and Settings\Administrator\Application Data\Yahoo!\Messenger... si aici ai toate id-urile cu care te-ai logat si intri in id tau si vezi acolo da vezi ca are 005 sau 002 dupa underline vazi u te descurciwinking daca mai ai nevoie de mine lasa-mi un mesaj

Am dat pe app data si nu imi da decat local low.happy

Vezi ce administrator ai eu de ex am feri si am intrat la feriwinking

Mersi din tot sufletu. mersi mult de tot!

Cu placere scumpowinking :*

| spiridusulVesel a răspuns:

Buna, daca, id-ul tau x ti-a fost spart ai putea sa iti recuperezi parola sau sa o schimbi daca id-ul tau x depinde de id-ul tau,, w'' adica cel dinnainte, daca ma intelegi! Dar daca nu ai id-ul,, w'' degeaba!