| AlexAttac a întrebat:

Buna

Am o problema.Am avut o problema cu placa video.Am dus-o la service si mi-a zis ca a integrat un Intel 82865g.De cand am dus-o nu mai am efect aero si am memorie de aproximtiv 92.5. cum pun mai multa memorie ca a zis ca are 128mb.Si am dat sa vad care e problema si a zis ca nu are driver WDDM.Am windows 7 ultimate.Si placa cealalta avea 250mb.Am pc luat de un an.

4 răspunsuri:
| DeyCj a răspuns:

Nu ai cum.la plăcile video nu e ca la computer să poți adăuga sau scoate câte un modul de ram.Cei din service ți-or cam dat țeapă cu placa aia video. Dacă ai ceva bănuți și îmi spui ce placă de bază ai încerc să îti fac o ofertă rezonabilă. Succes

| AlexAttac explică (pentru DeyCj):

Placa Intel 82865g onboard

| DeyCj a răspuns (pentru AlexAttac):

Plăcile video on board dau share din RAM.Share-ul ăsta se setează din EFI/BIOS, de la max share ram, setând tot o dată și prioritatea pe on board nu pe PCI. Dacă vrei placă video offboard atunci îți recomand așa ceva în funcție de ce placă de bază ai.

| nutepriveste21 a răspuns:

Vrei sa spui ca ai dus unitatea la service nu numai placa video.Ei au constatat ca placa video e dusa si te-au sfatuit sa treci pe cea onboard.Cea onboard desigur ca e mai slabuta si de aici problema.Memoria placii onboard e luata din ram si chiar daca mai adaugi (din bios) tot nu va avea performante datorita procesorului slab.Strange bani de o placa noua!