| oEbru a întrebat:

Am o problema. Azi de dimineata am deschis calculatorul si s-a aprins el acolo si mi-a aparut o imagine neagra, si cu scris alb. Zicea cum sa deschid calculatorul. Ori in safe mod, ori sa-l aprind normal. si mai multe optiuni. I-am dat sa-l aprind normal, se incarca windowsul [Xp] si dupa se restarta, si iar ajungeam la chestia aia sa aleg cum sa aprind pc-ul. Ce pot face?

5 răspunsuri:
| DeyCj a răspuns:

Repară sistemul cu cd-ul de Windows sau cel mai bine recuperează datele de pe hard disc și resoftează calculatorul.Asta e treaba cu Windows-ul lui Gates te lasă când ții lumea mai dragă și când ai nevoie mai mare de calculator.Așa e creat să se distrugă în timp ca să te oblige să îi cumperi licența și să pompezi câteva sute de lei în bugetul Microsoft, sau să îl furi că la noi încă se poate(nerecomandat). Succes

| jeek0 a răspuns (pentru DeyCj):

Nu merge nici cu licenta mai bine crede-ma. linux e barosan

| oEbru explică (pentru DeyCj):

Acum un an mi s-a mai intamplat chestia asta, si i-am dat pe ceva si a mers normal. Daca ii dau pe safe mod ce se intampla?

| DeyCj a răspuns (pentru jeek0):

Știu.Sunt linuxist de 4 ani.Ar fi o diferență și anume că cel licențiat îți lasă o gaură în buget de minim 800 de lei(Windows 7 enterprise te costă undeva la 1200 de lei, la care se mai adugă minim 500 de lei Microsoft Office) dar în rest tot vechitură tehnologică este dar cum românu are un spirit de turmă mai dezvoltat ca rațiunea numai Windows Xp cu SP2 există la el(care defat e distorie de 4 luni)...

| WeAreSmart a răspuns:

Instalaeaza Windows 7 ori reinstalaeza XP