Foarte multe fac asta pentru ca pentru ele reprezinta o sursa de energie pentru alimentare la unele nu ai ce face. unele mai ai optiune in soft depinde de telefon
In primul rand.ce telefon ai?
1.intra in setari la telefon. poate gasesti ceva optiune pentru conectare la pc a telefonului si alege optiunea data transfer sau ceva de genu.
Am mai intalnit oameni cu probleme de genul asta este o eroare din softul telefonului adica mai pe scurt ai capatat un virus in telefon trebuie sa te duci cu el la un service sa vezi ce poate sa-i faca daca e un Nokia e mai simpla treaba ca exista multe programe cu care se poate resofta
Depinde de telefon, dar asa arata si la al meu, si totusi se incarca dar merge si sa pun melodii si alte llucruri pe el, daca nu iti merge e de vina ori telefonul ori calculatorul.
Pai nu este o problema. Asta inseamna ca telefonul fura energie de la calculator. Nu-ti fa griji, e normal, si mie mi se intampla! *Funda*
Am SAMSUNG GALAXY ACE
SI ce trebuie sa fac ca sa nu se mai incarce si sa aiba loc transferul?
Pai fi atenta! Asta inseamna ca iti incarca telefonul asa fac si eu cateodata bag cablul de date si mi se incarca telefonul nu este bun cablul garantat! I-ati un cablu nou! fundita?
Buna ziua ce trebuie sa fac sa-mi bag poze pe telefon din calculator
Andreea stai calma! Orice SmartPhone sau IPhone face asa! Nu te speria si nu te lua dupa toti.....si eu m-am speriat acum 1 luna cand mi-am luat S3 si apoi am aflat ca asa face! Nu are niciun virus cum zic altii