| Robertsonn_Myaa_1995 a întrebat:

Buna ..am o problema happy cand dau boxele la maxim nu stiu ce se intampla si imi face microfonie ..se aude urat

Răspuns Câştigător
| vladsoare a răspuns:

Instaleaza-ti driverul audio de pe saitul oficial al placii de baza...Dar cu mufa scoasa din PC.
Daca nu merge....nu stiu ce sa mai zichappy E ceva la driver, mai mult ca sigur!
Odata cand am instalat un windows 7 la cineva avea mufa de la o statie audio bagata in unitate si in gajaia tot timpul. A bagat driverul dar si-a scos mufa din PC si a mers Ok dupa...

5 răspunsuri:
| vladsoare a răspuns:

Ce boxe ai?

| Robertsonn_Myaa_1995 explică (pentru vladsoare):

Altec Lansing ..am reformatatt calculatoruul de curand si am instalat realtecc Acc 97 audioo sad nu stiu ce auuu ..am intratt la -volum- jos in baraa si amm inkerkatt sa.i dau la maximm.dar inkepe si face urattt

| vladsoare a răspuns (pentru Robertsonn_Myaa_1995):

Sa inteleg ca pana acum ceva timp erau ok.
http://drivers.softpedia.com/......42031.html intra aici si descarca asta. Instalezi, dai un restart si vezi cum se comporta.

| Robertsonn_Myaa_1995 explică (pentru vladsoare):

Okk happy Daa erauu ff ok happy

| vladsoare a răspuns (pentru Robertsonn_Myaa_1995):

Instaleaza-ti driverul audio de pe saitul oficial al placii de baza...Dar cu mufa scoasa din PC.
Daca nu merge....nu stiu ce sa mai zichappy E ceva la driver, mai mult ca sigur!
Odata cand am instalat un windows 7 la cineva avea mufa de la o statie audio bagata in unitate si in gajaia tot timpul. A bagat driverul dar si-a scos mufa din PC si a mers Ok dupa...

| DarYn a răspuns:

Tehnologie ma laughing uite ce zice unu de pe un forum :S "Indiferent de doze, se poate intra in microfonie. Secretul pentru a scapa de microfonie este sa fim echilibrati si calculati cu EQ-ul.De obicei mediile inalte si inaltele provoaca microfonii greu de suportat.Sa nu uitam si gainul care este foarte important, si binenteles pozitia fata de monitoare (sau PA dupa caz).

Sa nu mai uitam ca trebuie sa avem in monitoare un sunet cat mai sec si necolorat fata de cel care iese din amp/procesor, fiindca orice eq-ing nechibzuit in monitoare va produce de asemenea reactii."