| chrystyna a întrebat:

Am o problema cand incerc sa intru pe pagina mea de Facebook.Imi spune ca e ceva suspicios si trebuie sa urmez 5 pasi pentru a dovedi ca sunt eu si nu altcineva.Insa la primul pas cand imi spune sa inserez intr-o casuta 2 cuvinte separate de pauza, eu nu pot vedea cuvintele. Pur si simplu nu apar, si astfel nu pot merge mai departe sa-mi accesez contul.Cineva care se pricepe? Va rog mult.
App, acum incerc sa ma conectez de la alt calculator.sa fie asta problema?
funda pentru cine ma ajuta.

4 răspunsuri:
| Alecsandraa97 a răspuns:

Pai ai intrat dupa mult timp pe facebook? si mie mi s-a intamplat in vacanta.Eram in bulgaria in vacanta si mi-a pus si mie intrebarea asta. dar si cand am ajuns acasa. deci nu cred ca i de la calc. dar totusi incerca. ce scrie ca trebuie sa inserezi la acele casute? sti engleza? daca nu folosestete de dictionar online si poate te ajuta.
Sper ca ti-am fost de folos^^.

| chrystyna explică:

Stiu engleza.am inteles ce scrie.ideea e ca nu merge.nu gasesc cuvintele, de fapt nu se vad, plus ca atunci cand dau click sa imi arate alte cuvinte sau sa ascult alte cuvinte, nu merge.nici macar nu se mai incarca pagina.ideea e ca am mai intrat odata de pe calc asta si ieri cand am incercat...pauza.iar eu acasa mai ajung de craciun.trebuie sa fie si o alta solutie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daaaaaaaaaaaaaaaaaa

| aliyna a răspuns:

Problema e ca vrei sa te loghezi de la alt calculator, daca nu vezi cuvintele trebuie sa existe acolo un chenar unde sa-ti indice ca poti sa asculti cuvintele.