| Andra_3307 a întrebat:

Buna am o problema care mi s`a intamplat adineauri!:p Nu stiu pe ce am apasat si totul de pe monitor s`a micsorat! ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| missbee a răspuns:

Dacă s-a micşorat doar în browser apasă ctrl + +, şi măreşti zoomul.

dacă s-a micşorat şi desktopul ai umblat la rezoluţie... atunci dai click dreapta pe desktop, properties, settings şi micşorezi rezoluţia în funcţie de monitorul tău.

8 răspunsuri:
| uNguRu Bullannn a răspuns:

Acolo la tasta num lock sunt acele semne si acolo mai este semnele " / * - + " ai apasat pe acel "-" acum sa'si rezina apasa pe + de acolo si gata happy

By uNguRu

| Gizăz a răspuns:

Proabil ai schimbat rezoluţia din greşeală. Click dreapta pe desktop>properties>settings şi ajustezi din bara aia cum vrei apoi dai apply.

| ghiocel a răspuns:

Poi nu stiu ce sa spun dar incearca "=" sau "\". vezi care din ele merghappy

| only me a răspuns:

Dai la properties (clik dreapta- desktop) si acolo ai ''setings'' si mai jos : "rezolution" si reglezi de acolo mai mic sau mai marewinking

| Bianca_3626 a răspuns:

Da-i sus la vizualizare si dai la marime texttonguetongue

| yoyo_7345 a răspuns:

Dai un mic restart...

| ion2015 a răspuns:

Dai click dreapta, apoi alege properties apoi settings, si vezi ca scrie acolo mai jos screen resolution si dai clik la 1024by 768 pixels apoi dai ok

| NuGasesc a răspuns:

Scoate monitoru din priza si arunca-l pe geam. Pune niste pamant in tastatura, niste seminte de grau... macar sa fie folosita cu un scop mai bun.