| pppaaauuulllaaa a întrebat:

Am o problema cu calculatorulbig grin
Cu toate ca nu descarc si nici nu copii nimic in el, isi pierde din memorie (la propriubig grin). Cine ma poate ajuta? Ofer fundita.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Isi pierde din memorie pentru ca ai updateurile active.Citeste aici la sectiunea ''vezi cum poti imbunatati performantele calculatorului tau'':
http://blogul-meu-e-si-al-tau.blogspot.com/

6 răspunsuri:
| dadonexus a răspuns:

Iar in legatura cu problema ta...Nu are cum sa se duca pur si simplu intr-adevar se ocupa cativa gb da doar in cazu in care pui calculatorul in hibernare sau mai stiu eu ce.Virusii nu intra in discutie.

| hoLigan a răspuns:

Hmmm pai probabil ai ceva virus care manca din memorie si eu am patit asa...incearca sa pui un antivirus.eu cred ca avg ii bun
nu stiu daca asta ee problema da incearca s-ar putea sa fie aia.bafta

| dadonexus a răspuns (pentru hoLigan):

Cica virusi care mananca memorie laughingEsti prost sa zici asa ceva nu gandesti putin? Stii macar ce e un virus si cum actioneaza?

| hoLigan a răspuns (pentru dadonexus):

Da stiu mah.eu spun aia ca si eu am patit asa mah si in primul rand stiu cei un virus
si n-am vorbit urat cu nimeni numa un destept dintre toti scrie esti prost.acela esti tu.in fine.

| dadonexus a răspuns (pentru hoLigan):

Tu cred ca inca nu pricepi ca nu exista virusi care manaca memorie! Esti prost de nu intelegi?

| gigel68 a răspuns:

Ai putea sa-i faci un upgrate cu lecitina.