anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o problema cu facebook, imi tot spune sa imi identific identitatea si am dat sa ma conectez dintr-un broswer folosit si imi apare sa ma conectez depe opera care il folosesc, si ma conectez depe el la facebook si nimic nu se intampla straight face

Răspuns Câştigător
| Gheorghe_Iaconi_1994 a răspuns:

Salut, ce browser folosesti? incearca sa dezinstalezi opera pentru inceput, si cauta daca nu ai instalate motoare de cautare straine sau alte malware-uri. poti dezinstala toate browserele care le ai, si sa stergi toate fisierele legate de acestea, adica fisielere ascunse in care este stocata data browserului, iar pe urma instalezi chrome si nu ar trebui sa ai probleme. uda4!

| AntoniSoulesOne a răspuns (pentru Gheorghe_Iaconi_1994):

Multumesc de raspuns,

Prima data asta arata: Este posibil ca cineva să se fi conectat la contul tău
Ţi-am blocat contul pentru a-ţi păstra informaţiile în siguranţă. Te rugăm să-ţi confirmi identitatea şi să schimbi parola pentru a debloca contul.
Pe urma dau Continua: Te rugăm să-ţi confirmi identitatea
Te rugăm să alegi una dintre următoarele metode pentru a-ţi confirma identitatea:
Conectează-te dintr-un browser pe care l-ai mai folosit
Răspunde la întrebarea de securitate (limită orară depăşită)
Identifică fotografii ale prietenilor (limită orară depăşită)
Ca alternativă, poţi pentru a-ţi confirma identitatea.
Contul tău va rămâne ascuns până când termini acest proces.

La fotografi am facut 4/5 corect si nu mi la activat...

Pentru a-ţi confirma identitatea, te rugăm să te conectezi dintr-unul dintre aceste browsere pe care le-ai mai folosit:

Opera pentru Windows 7 (8 aprilie la 13:19)
Să dau un system revoceri pe data acea?

| Gheorghe_Iaconi_1994 a răspuns (pentru AntoniSoulesOne):

Hhmm., sincer nu am mai intalnit aceasta problema, dar ai incercat sa te conectezi cum zice, de pe opera, si sa-ti schimbi parola si loginul, adica sa te iti inregistrezi alta adresa de email, si sa pui alta parola. in majoritatea cazurilor, facebookul blocheaza userii care au o activitate spam. incearca si tu.

4 răspunsuri: