| kyraxd a întrebat:

Buna, am o problema cu google classroomul. De maine intram online si nu ma pot conecta. Sunt la liceu si am fost si in gimnaziu la aceeasi scoala deci am ramas cu acelasi cont. Ei bine, atunci in a 8 a cat timp am fost online mi-am schimbat parola si nu o mai stiu, imi cere sa anunt administratorii contului sau ceva de genu.Motivul pentru care mi-o schimbasem era ca unii colegi tot intrau pe contul meu si la ore faceau misto, dar am fost proasta ca nu am notat-o pe ceva, of... Se poate rezolva cumva? I-am spus si dirigintei, dar degeaba, nici nu m-a bagat inseama;/...

5 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"I-am spus si dirigintei, dar degeaba"

o să vb ea cu adminul să-ți reseteze parola, fii sigur de asta!

| mihai69 a răspuns:

Nu diriginta rezolvă problema, ci exact persoana care răspunde de administrarea contului școlii tale. Interesează-te despre cine e vorba și cere asistență. Normal, ar trebui să ai și un link de recuperare parolă uitată...

| cfrtobias a răspuns (pentru mihai69):

La cineva o anuntat de la gradinita educatoarea si o schimbat, sau o dat parola originala probabil o schimbat iar si dupa iar o schimbat a cui e cont, altfel nu mergea

| Vasile2003 a răspuns:

Pai vorbește cu administratorul care v-a trimis conturile...o poți întreba pe diriga ta cine administrează conturile dacă nu stii deja și mergi și ii spui sa îți schimbe parola

| TitoJacksana a răspuns:

Vorbesti cu informaticianul liceului și te rezolva el