Nu cerd, deoarece se pare că bateria nu se mai încarcă. Remediu:înlocuirea acesteia cu alta.Asta e problema generală a calculatoarelor portabile, mai ales a celor de la second şî rezultatul unei exploatări neconforme în sensul că a fost folosit constant cu încărcătorul de la priză şi cu bateria în el.Şi eu am un lptop dar îl folosesc pe baterie până se descarcă, iar chiar dacă am de lucru pe el îl pun la încărcat în timp ce lucrez pe el, iar când bateria este încărcată complet îl deconectez de la reţeaua electrică, deci nu e neapărată nevoie să scoţi bateria din el, cu condiţia să nu îl laşi în priză după ce s-a încărcat(asta ca să închei unele mituri despre asta). Succes
Va trebui sa schimbi bateria, i-a expirat durata de functionare. Numai bine!
Am observat la câțiva prieteni ca pe parcursul unei zile de lucru, tin bateriile scoase din laptop si tin laptopurile in priza direct. I-am intrebat de ce si au zis ca astfel protejeaza bateriile, ca daca ti laptopul in priza si are bateria bagata, se strica bateria din cauza supraalimentarii. Eu le-am zis ca mi se pare total aiurea, ca o baterie odata incarcata, nu se mai alimenteaza /supraalimenteaza in continuare.