Ma neica, ala nu e monitor, e laptop! Se spune ecranul de la laptop! Ca noi ne gandeam la asta: http://www.lg.com/us/images/monitors/w2043t-pf/gallery/medium03.jpg
Invatati sa va exprimati! Si laptopul nu are clapa, are ecran! Inchizi ecranul, nu clapa!
Schimba rezolutia, ca nu cred ca e cea buna! Monitoarele LCD se vad in ceata numai cand nu au rezolutia nativa! Alt motiv nu au!
La ce altceva ii mai spune monitor?
bine rectific ecran de la laptop
Sunt sute de modele de monitoare! LCD, CRT! Samsung, HP, Dell, Fujitsu, LG, Acer, View Sonic, IBM...iti mai spun? Model number?
Daca ma ajuti caut pe google si ti spun
Am vrut sa nu se mai stinga lumina de fiecare data cand inchid pentru putin timp clapa si am schimbat ceva in control panel. cred ca asta e cauza, observ ca si a mai revenit dupa ce am pus din nou modul initial. dar tot in ceata se vede. crezi ca si revine?
daca te referi la marca, e Lenovo
Nu asta este problema. rezolutia e cea recomandata de 1366 pe 768
poate s a defectat ceva. speram ca pot sa mi l repar singura
multumesc. noapte buna
E foarte greu de dat un raspuns fara sa vad! Daca nu spui exact ce ai facut...e greu de ghicit!
L am lasat pe do nothing atunci cand inchideam ecranul, inainte era pe sleep iar lumina se stingea imediat. plus ca nu am inchis deloc laptopul cateva zile...
Puteai sa-i pui screen saver! Pentru ca de aia s-a inventat! Initial s-a inventat pentru monitoarele CRT ca sa nu se impresioneze luminoforul si sa ramana imaginea pe ecran si cu el stins! Dar nu-i face rau nici la LCD! Daca monitorul ala a mers nu stiu cate zile incontinuu, nu stiu ce sa zic!
Iar la cat sunteti voi de nepriceputi, nu prea iau de bune cam tot ce spuneti! Voi nu stiti sa interpretati un fenomen, iar pentru noi este foarte greu din cauza asta sa dam raspunsuri pertinente!
Eu pana acum in 20 de ani de activitate, nu am vazut ecran LCD incetosat! Numai la monitoarele CRT se intampla asta, cand se duce focalizarea de pe transformatorul de linii. Ceea ce la LCD nu exista! Se vede mai prost e adevarat, cum am spus anterior, dar numai cand nu are rezolutia nativa!
Ceata pe LCD nu prea exista! In schimb e posibil sa-i fi scazut luminozitatea si sa dea impresia de ceata! Asta e posibil!
Ma neica, ala nu e monitor, e laptop! Se spune ecranul de la laptop! Ca noi ne gandeam la asta: http://www.lg.com/us/images/monitors/w2043t-pf/gallery/medium03.jpg
Invatati sa va exprimati! Si laptopul nu are clapa, are ecran! Inchizi ecranul, nu clapa!
Schimba rezolutia, ca nu cred ca e cea buna! Monitoarele LCD se vad in ceata numai cand nu au rezolutia nativa! Alt motiv nu au!
Pe monitor ar trebui sa fie niste butoane nu? Incearca sa apesi pe ele (nu se va intampla nimic rau) ar trebui sa aiba si un buton de reglare automata, cel putin asa stiu ca au toate. Funda?