| Justone_Andreyou_1993 a întrebat:

Am o problema cu pc-ul ...defapt nu-s daca e intr-adevar o problema...mi-am schimbat procesorul si cand intru intr-un joc 2-3 secunde ruleaza in reluare dupa care isi revine, acesta chestie se repeta la intervale scurte de timp. Procesorul vechi e un Intel e2180 iar cel nou un D940, e diferenta de voltaj intre ele.Ma gandesca sa nu fie sursa problema deoarece o am doar de 235W. (am HDD500GB,Video Nvida 9500GT(512mb/128bit),2gb ram, placa baza p5gc-mx, am reinstalat windows-ul, am resetat si biosul.) De la ce credeti ca am reluare cand rulez jocurile?

3 răspunsuri:
| o0Mihai0o a răspuns:

Deoarece, jocurile pe care le ai, banuiesc ca sunt destul de noi!
De obicei, la un calculator de 2gb ram merg jocuri nu foarte noi ( maxim din anul 2010 ), downloadeaza-ti si tu jocuri nu tocmai asa noi. Problema este ca calculatorul tau e prea vechi pentru aceste jocuri si din aceasta cauza iti merge sacadat. Asa am patit si eu, pana ce am bagat o placa mai noua. Funda?happy

| Justone_Andreyou_1993 explică (pentru o0Mihai0o):

Pai amice chestia e ca pana acum imi rulau fara reluare, in ciuda faptului ca aveam procesorul cel slab, iar acum am unul mai bun si imi face asa, oricum chestia e ca jocul imi ruleaza bine, doar ca odata la 10 secunde 2-3 imi ruleaza in reluare... daca ar fi cum ai spus tu...tot timpul ar fi rulat in reluare nu doar 2-3 secunde! Oricum eu vreau sa aflu daca se poate sa fie procesorul defect? sau nu il suporta placa de baza? oricum atat cel vechi cat si cel nou au acelasi fsb.Voi incerca sa inlocuiesc sursa. Daca aveti solutii va rog postatile!

| Justone_Andreyou_1993 explică:

Pai amice chestia e ca pana acum imi rulau fara reluare, in ciuda faptului ca aveam procesorul cel slab, iar acum am unul mai bun si imi face asa, oricum chestia e ca jocul imi ruleaza bine, doar ca odata la 10 secunde 2-3 imi ruleaza in reluare... daca ar fi cum ai spus tu...tot timpul ar fi rulat in reluare nu doar 2-3 secunde! Oricum eu vreau sa aflu daca se poate sa fie procesorul defect? sau nu il suporta placa de baza? oricum atat cel vechi cat si cel nou au acelasi fsb.Voi incerca sa inlocuiesc sursa. Daca aveti solutii va rog postatile!