Conectezi cablul la laptop, iar apoi in bara de adrese tastezi 192.168.0.1 sau 192.168.1.0 (depinde de router) nume: admin. pass: admin (daca nu le-ai modificat). acolo mergi pe tab-ul wireless si poti modifica parola. ca sa nu mai trebuiasca sa introduci cablul de fiecare data este nevoie sa clonezi mac-ul. precizeaza modelul router-ului si am sa iti spun exact unde sunt setarile
Nu stiu ce treaba are clonatul adresei MAC ma poti ilumina si pe mine putin? In router cu siguranta nu s-a umblat la filtrare dupa adresa MAC. Vezi putin Melania daca ai dezactivat placa de retea wireless din windows. Numai introduce oamenii in eroare.
Ce fac? nu pot ilumina toate scursurile. tu nici macar nu ai inteles ce a vrut sa spuna. alta data raspunde tu la intrebare, nu comenta raspunsurile altora incercand sa faci pe desteptul/desteapta. app daca vrei sa te iluminez, "numai" in acel context se scrie dezlegat.
totusi. ca sa nu mori prost/proasta: nu era vorba de filtrarea mac in sensul ca numai pc-ul cu mac-ul specificat sa se poata conecta. indeea era sa-l cloneze ca sa-l tina minte router-ul pentu ca pe viitor sa nu mai fie necesara introducerea cablului ethernet.
Sunt doar doua lucruri infinite, universul si prostia omeneasca, insa asupra primului aspect nu sunt atat de sigur. Sustin ideea verifica daca e dezactivat placa de retea wireless.
Mai cauta pe google niste replici d-astea "buneeee" ). ma rog...
iti poti sustine ideea (nu am nimic impotriva), dar poti raspunde separat la intrebare. ( sper ca te-am iluminat)
Ai putea sa imi explici mai clar te rog ce sa fac? chiar nu stiu si nu as vrea sa stric ceva mersi oricum pentru raspuns
Multumesc pentru ca ai ales raspunsul meu. imi cer scuze pentru limbajul folosit in "cearta" cu AgathaRo. ma bucur ca am putut sa fiu de ajutor. multumesc frumos
Neata deci routerul se numeste wireless n 150 easy router ca pin are 41930809. si ce inseamna mac? ce semnifica admin, admin? unde trebuie sa schimb numele internetului si/sau parola? mersi
Neata. wireless n150 este standardul prin care acesta transmite wi-fi, nu este numele router-ului. admin admin sunt numele si parola standard pe care trebuie sa le introduci ca sa ai acces la setarile router-ului. numele si parola internetului se pot schimba din tab-ul wireless.
(numele router-ului trebuie sa fie ceva de genul: TP-LINK TL-WR842ND sau Asus Asus RT-N16 etc etc. trebuie sa fie firma producatoare si apoi o serie)
Mersi am rezolvat