| RainOfColors a întrebat:

Buna happy Am o problema cu tastatura unui laptop HP pavillion g6. Am scos din greseala o tasta (inca nu imi dau seama cum laughing ) si cred ca s-a rupt ceva inauntru. Adica cand pun tasta inapoi pe partea de sus nu se mai apasa (este foarte in jos) iar pe partea de jos este foarte in sus. Sper ca ati inteles la ce ma refer, nu ma prea pricep la lucrurile de genul asta si nici la explicat. Ce as putea sa fac ca sa o repar? Nu imi dau seama sigur daca s-a rupt ceva, adica nu se observa nimic in afara a ceea ce am zis. Se poate inlocui o singura tasta sau trebuie sa inlocuiesc toata tastatura? Multumesc mult.

3 răspunsuri:
| LeganzaMoonwalker a răspuns:

Buna,
Din pacate din experienta mea cu laptopurile HP nu ai de ales daca te deraneaja lipsa acelei taste va trebui sa schimbi toata tastatura.
Dar inainte sa faci asta incearca sa te duci la un service de laptopuri sa te asiguri ca nu se poate repara.
Succes!

| BSwwatch a răspuns:

Nu ai apasat indeajuns de tare, apas putin mai tare pe ea dupa ce o fixezi pe pozitie, nu s-a rupt nimic, am patit si eu asa, doar4 trebuie sa te uiti atent la pozitia de asezare, si apoi apesi putin mai tare si o sa se fixeze!

| relian a răspuns:

Pune tasta exact in pozitie si apasa pe ea tare. apesi pina se aude ceva acolo clik si o sa intgre la loc.Nu te speria ca nu se intimpla nimic.Nu apesi ca si cum ai tasta, ci ceva mai tare.Si dupa aia e tot o sa vezi ca intra la locul ei.Deci nu trebuie sa inlocuiesti nimic.