1. Instalezi Windows 10 "pe curat", la momentul de fata nu mai e recomandat sa revii la el, desi e posibil
(prin functia Rollback),
Settings > Windows Update > Advanced options > Recovery > Previous version of Windows. O sa vezi un buton "Go back"
dar acele erori se pot transmite si la versiuni anterioare, probabil fisierele de configurare sunt varza.
2.
Tastezi in bara de cautare:
gpedit.msc
si apesi OK
In fereastra Group Policy Editor, te duci la urmatoarea cale:
Local Computer Policy > Computer Configuration > Administrative Templates > Windows Components > Windows Update > Windows Update for Business.
In partea din dreapta, dublu click pe
Select the target Feature Update version
O setezi pe Enabled. Introduci in cele doua casete din stanga:
Windows 10
22H2
Click pe Apply apoi OK.
https://imgur.com/undefined
Update-urile la Windows 11 nu ar mai trebui sa te deranjeze.
La mine functioneaza, si eu sunt pe W10, si aici am de gand sa raman pentru o vreme.
Daca nu stii sa instalezi Windows 10 pe curat, te pot ajuta pas cu pas, dar trebuie sa ai un stick de minim 4GB si un laptop/PC functional cu acces la internet.
Daca nu ai, poti ruga un vecin sau un coleg, verisor, etc sa te lase 20 min sa iti creezi stickul la el.
Pai asta e problema, nu merge. De fiecare data cand incerc sa sterg windows 11 se instaleaza automat inapoi, am incercat ambele variante de restartare locala si din cloud, acelasi rezultat si nu inteleg de ce