anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna!
Am o problema destul de mare! Nu mai pot schimba avatarul la messenger, orice as face ramane cel vechi.Nu merge cu reinstalatul mess-ului sau cu restart la pc.Sunt sigura ca problema provine din calculator, ce ar trebui sa fac? Este cineva pe aici care se pricepe bine la IT?[funda evident!]

Răspuns Câştigător
| mgxxtreme13 a răspuns:

Si eu si inca vreo 5 preteni de a mei au aceiasi problema...ii de la Yahoo, chiar o scris de dimineata ca or sa lucre la nu sth cehappy succes

18 răspunsuri:
| Jko4r a răspuns:

Asa am si eu azi toata ziua.
Nici la prietenii mei nu le-a mers sa il schimbe.

| Razvan_8378 a răspuns:

Eu am aceeasi problema de astazi si nu stiu ce sa fac sad

| Razvan_8378 a răspuns:

Eu am aceeasi problema de astazi si nu stiu ce sa fac.

| paffyxfairy a răspuns:

Nici mie nu imi merge, acum observ. Este problema de la ei, o sa iti revina. Te asigurwinking Fundita?puppy dog eyes

| Traianosik a răspuns:

Si mie imi face la fel dar cei de la yahoo au zis ca o s-o rezolve in cel mult o saptamana.

| LLLLLLLL a răspuns:

Nici mie nu-mi merge

| adelle23 a răspuns:

Si euuuu. straight face crying e super enervant.

| Icecream15 a răspuns:

Azi a fost aiurea_ nici mie nu mi-a mers sa schimb avatarul...

| Ancuuuuuuuuuuu a răspuns:

Asa e si la mine straight face ce mess ai?

| Ella_6549 a răspuns:

Eu patesc la fel...am vrut acum 5 min sa imi schimb avataru da la mine se inchide messu si cand il redeschid ii acelasi avatarstraight face

| αℓιѕѕα a răspuns:

Stai calma,sieu am patit la fel, aveam mess 11, dar nu mergea de azi de la vreo 3.asa caacum 2 ore mi-am instalat mess 10, si tot nu merge.m`am tot cinuit.dar am bservat,ca da,e de la ei,au lasat ei mesaj, ca se lucreaza la ceva, cred ca maine va merge.sau sa sperambig grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai am 10, dar am incercat si cu 11 si cu 9 si e aceeasi poveste.laughing

| Alecs_4384 a răspuns:

Si eu patesc la fel straight face astazi am reinstalat windows-ul si vad ca nu mai merge

| Alecs_4384 a răspuns:

Eu am messu 10 straight face

| DAV7777 a răspuns:

Si mie mi se intampla, dar trebuie sa astepti cam 1 zi maxim! sau daca nu merge pune yahoo 11

| BianncaBA a răspuns:

Am aceaiasi problema.straight face

| Mălii7 a răspuns:

Nu stiu ce are messenger-ul dar nici eu nu pot sa imi schimb avatarul.

| LyLy_1939 a răspuns:

Pai cand vrei sa iti pui un avatr nou incerca sa stergi toate pozele de acolo si sa iti ramana doar o poza poate asa merge sper sa fi fost de ajutor funda?