| sorinamariasorinamariasorinamariasorinamaria a întrebat:

Buna am o rugaminte nu puteti sa imi scrieti la xbox one, la xbox 360, la ps3 si la ps4 mai multe detalii sa mi le deacieti cam ce pot sa fac cu ele, despre jocurile lor deasre kinect, move etc va rog am nevoie sa ma gandesc care sa imi cumpar as vrea de la detinatori de asa ceva si pretul lor aproximativ ...va rog ajutati-ma sa ma decid.dau funda :-)

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai depinde si de tine ce vrei acum...
sa ne gandim la last gen - xbox 360 si ps3. eu detin de 4 ani si ceva 360 dar mai bine luam ps3, de ce? nu platesti sa joci online si are exclusive mult mai bune. dar despre jocurile la xbox 360 nu ma plang am jucat tot ce am putut si ce mi-am permis. si nu mia parut rau. la ps4 si xbox one mai bine ia ps4, ca xbox one e o mizerie, in loc sa faca cosola pentru jocuri ei fac consola pentru a folosi tv mai bine, idioti. cat despre kinect e o porcarie fara limite, nu iti trebuie la nimic, dar la xbox one til vara pe gat pentru 100 de dolari in plus, deci intre xbox si ps4 iti zic sa iei ps4, e mai ieftin cu 100 de dolari si e o consola mai puternica. dar faza e urmatoare, e bine sa ai si ps3 pe langa 4 pentru ca nu sunt inca multe jocuri iesite pentru noua generatie, adica xbox one si ps4, sper ca team lamurit de ajuns