Surse necunoscute nu iti garanteaza ca vor funtiona, surse necunoscute iti da voie doar sa instalezi aplciatii care nu au fost procurate prin market
Despre tableta: Allview AllDro Speed 3G
http://www.allview.ro/......descriere/
Fifa 12 mi-a dat urmatoarea eroare :This application is not authorized for use on your Android device. 73890
Real Football 2012: Dupa ce l-am instalat intra in joc si se invarte un cerc care arata ca se incarca si ramane asa tot timpul. nu se intampla nimic.
Si mai vreau sa stiu cum pot sa instalez aplicatiile direct pe cardul micro sd? ca i-am pus un card tabletei de 8gb. trebuie sa il formatez in format fat32?
Da, l-am facut fat32. dar acum am gasit alta problema. eu am un card de 8 gb bagat in tableta, dar memoria tabletei ramane neschimbata. tableta are un card micro sd de 2gb bagat in interiorul tabletei. ca am incercat sa pun mai multe jocuri si nu am reusit sa le pun pe cardul de 8 giga.
Deci, taleta are o memorie intenra de 4 gb. acolo trebuiesc puse datele. ceea ce e pe card nu poate fi folosit astfel. pe card la aceste tablete pui doar muzica, filme si jocuri. Cand schimbic ardul sa ai tableta inchisa, nu schimbicardul cand tableta e deschisa
yossman întreabă:
IrinaHarastasan întreabă:
Lavinia_Cristina_ întreabă: