Am cautat si studiat descrierea tabletei.
Tableta poate gestiona card-uri micro_sdx pana la 1Tb, DAR cu conditia sa fie intai formatat!
Intra in setarile tabletei, cauta card-ul de memorie si da-i formatare!
Daca card-ul are capacitatea scrisa pe el, atunci dupa formatare trebuie sa pastreze capacitatea si sa functioneze pentru stocare (sa nu piarda ce s-a copiat pe el).
Citeste Manualul de utilizare al tabletei, in special specificatiile tehnice!
Acolo scrie ce marime MAXIMA poate gestiona tableta.
Putine tablete am intalnit care puteau "duce" card de peste 128Gb.
Majoritatea se limiteaza la 64Gb, putini sunt care pot folosi card-uri si mai mari.
Nu inseamna!
Este una s-o "vada" si alta s-o gestioneze corect.
Atentie!
Am intalnit multe cartele-, respectiv stick-uri USB cumparate ce 1-2Gb, ieftine, dar in realitate au forst de 16-32Gb si s-au comportat ca si cartela ta.
Doar o testare in conditii de laborator poate confirma marimea reala!
Am cautat si studiat descrierea tabletei.
Tableta poate gestiona card-uri micro_sdx pana la 1Tb, DAR cu conditia sa fie intai formatat!
Intra in setarile tabletei, cauta card-ul de memorie si da-i formatare!
Daca card-ul are capacitatea scrisa pe el, atunci dupa formatare trebuie sa pastreze capacitatea si sa functioneze pentru stocare (sa nu piarda ce s-a copiat pe el).
Mergi cu ea in service reparatii tablete si intreaba i pe ei, poate cardurile pe care le ai nu sunt compatibile cu tableta, si in service ei o verifică si au ei de vinzare, daca locuiesti in Bucuresti mergi cu ea in pasajul bucur obor la metrou au reparatii resoftari telefoane tablete si au de vinzare acumulatori baterii si poate au si carduri, iti vor recomanda băietii de acolo ce model de card sa cumperi.
Dar cardurile mele microsd sunt de foarte buna calitate! Mult peste ce gasesti la bucur obor?
Asa o fi dar daca nu sunt compatibile cu tableta degeaba le ai. Poate ai stricat cititorul de carduri din tabletă, daca nu o duci in service sa o repare ei degeaba stai pe TPU, du o la ei afli ce are si cit costă sa o repari, e asa de greu?
Si dc trebuie sa o spui pe un asa ton ridicat?
Care ton ridicat? Ti am scris nu am vorbit la telefon ca sa auzi tonul
Se citeste din ce ai scris asta!