Probleme posibile.Sistemul de operare trebuie reinstalat.Se știe că mai ales în cazul Microsoft Windows, acest lucru se recomandă a se face cam de 2 ori pe an, că așa e gândit sistemul de operare încât să se autodistrugă în timp, asta (crezând doar ei) ca să facă utilizatorul să-l reinstaleze și să-i cumpere licența.
Problema a doua poate fi chiar tastatura, dar dacă zici că ai probat-o pe un alt pc și funcționează ok, atunci merg pe cea cu resoftarea calculatorului, recomand cu o copie legitimă Microsoft Windows.
In alte porturi functioneaza? ma refer in celelalte in afar de cea care ai pus-o si nu merge
Instaleaza-ti Windows 10 si nu o sa ai nici o problema Eu am Windows 10 si n-am nici o problema, cand eram in Windows 7 nu-mi mergeau sagetile, dar pe num-pad imi mergeau. La alt pc imi mergeau sagetile. Acum am Windows 10 si imi merge totul perfect. + Ca la Windows 10 nu ai nevoie de copie de windows sa-l reinstalezi, pur si simplu cand dai pe butonul de ''Shut Down'', tii apasat tasta SHIFT si apesi pe RESTART. Intri in BIOS, apoi dai pe troubleshoot, reinstall si gata. Sper ca te-am ajutat. Bafta!
Hmm incearca sa iti schimbi tastatura sa vezi daca e de la pc daca o sa iti faca tot asa e de la pc dar daca nu e de la tastatura.
Poti sa menţionezi de cati ani nu ai mai instalat windows-ul si ce ai calculator sau laptop