| Anonim_8545 a întrebat:

Am salvat in pc o poza cu o pereche de pantofi roz.acum cand apas pe ea imi arata o imagine neagra si scrie cu rosu Image Invalid si daca dau sa o bag in Recycle Bin sau sa o mut in alt fisier nu merge imi apare o eroare.Cum sa fac sa scap de ea.PLS DAU FUNDA!

Răspuns Câştigător
neluL
| neluL a răspuns:

Ba dar voi ati innebunit cu raspunsurile astea? Cum dati de o problema cat de mica voi reinstalati windowsul? Sunt curios cati stiu sa instaleze pe curat windows de aici! Dar sa dati un raspuns bun NU stiti decat reinstalare!
Si acum cu tine @ Anonim... daca nu spui ce eroare iti da! atunci cine te poate ajuta decat sa dea cu presupusul!
CUM STERGI UN FOLDER O POZA SAU UN FISIER CARE NU SE STERGE
Intra in Safe Mode cu tasta F8 si sterge-l de acolo! Daca nu merge descarca de aici Unlocker http://unlocker.ro.malavida.com/d913-descarcare-gratuita-windows Unlocker este un program de calculator folosit pentru a elimina fisiere.
Unlocker elimina fisierele blocate sau fisierele ce nu se pot elimina.
Unlocker detecteaza si elibereaza de aplicatiile si procesele ce blocheaza un fisier pe care vrem sa îl eliminam.
Cu Unlocker putem elimina orice tip de fisier aflat în uz, blocat de un virus sau de oricare alta aplicatie.
Unlocker este foarte util atunci când vrem sa eliminam manual fisiere infectate de virusi.
APOI! fa o devirusare ca aici http://www.tpu.ro/......mi-schimb/ vezi raspunsul meu! Si ai scapat de probelme! Bafta!

4 răspunsuri:
| Jessica a răspuns:

Mi s-a intamplat si mie. eu am avut pc-ul plin. mai sterge din lucruri sau reinstaleaza-ti windows-ul. Bafta!

| Anonim_8545 explică:

@neluL iti multumesc foarte mult am scapat in sfarsit de imagine happy

| Quicky a răspuns:

Cred ca e virus sau din cauza antivirusului folosit totusi e o eroare din windowsul tau. reinstaleazal

| Mariancosminbordea a răspuns:

Salut, daca vrei sa cumperi o pereche de pantofi, iti recomand sa cauti pe www.stiletto.ro pentru ca aici gasesti cele mai frumoase perechi;) acolo cel putin am gasit eu pentru sotia mea!