| Winners10 a întrebat:

Bună. Am si eu 2 întrebări:

1. Dacă cineva mă blochează pe messenger dacă îi trimit un mesaj se mai trimite mesajul? Adică o să rămână la status mesaj cu sent? Sau chiar dacă sunt blocat o sa apară și deliverd?

2. Aceeași întrebare doar că la whats app: dacă cineva ma blochează îmi mai apare când a fost activ ultima dată sau nu?

Am dat-o în bară rău de tot acum.

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

1. Tu poti sa trimiti mesajul dar persoana care te-a blocat NU_l va mai primi niciodata.

2. Acelasi raspuns ca mai sus si pentru whats app: odata ce esti blocat NU mai poti sa primesti mesaje, telefoane sau sa vezi contul celui blocat.

| Freya1 a răspuns:

De obicei când cineva te blochează o face pentru a nu ii mai putea scrie.Treaba e ca nu o sa mai găsești nici persoana respectiva o data ce ai șters conversația veche cu ea, da sa îți mai vadă și mesajul.

| Lioana a răspuns:

1. Daca cineva te blocheaza doar pe messenger, nu si pe Facebook, poti trimite mesaj dar nu se livreaza mesajul. Ramane cu bifa transparenta. Mesajul nu ajunge la persoana nici daca te deblocheaza dupa aceea.
Daca te blocheaza pe Facebook, nu ii mai poti deloc trimite mesaje. Dispare optiunea si iti apare "Acest utilizator nu este disponibil pe Messenger."
2. Pe whatsapp daca esti blocat poti trimite mesaje in continuare dar mesajele nu ajung la destinatar. Tie iti dispare poza lui de profil si ultima activitate.

Răspuns utilizator avertizat
| ___ceSG a răspuns:

1.Dacă ești blocat rămâne la sent, sau poți chiar sa nu mai trimiți mesaje.
2. Nu îți mai apare, și nici nu îți mai apare poza de profil
Eu asa știam, sper ca te-a ajutat.

| Iam20 a răspuns:

Salut! Și eu am aceeași problema pe messenger. M-a blocat și îmi rămâneau mesajele doar pe sent, acum când ii scriu îmi apare și delivered. Înseamnă că m-a deblocat? Când întru pe profilul de Facebook tot nu apare căsuța aia cu mesaj. Ajutati-ma va rog