Poate fi unul din motivele urmatoare:
1) Ai prea mult praf in el
Rezolvare: presupun ca nu l-ai curatat niciodata inauntru, asadar ia o surubelnita, deschide carcasa si curata-l de praf cu un aspirator la viteza mica.
2) Sursa este pe duca
Rezolvare: Du-te la un service e cam 40 de RON o sursa
3) Cablul de alimentare, priza sau prelungitor se intrerupe undeva
Rezolvare: Le inlocuiesti
4) Butonul de inchis/deschis sau reset are o problema, cablurile nu au fost izolate bine si se ating rezultand efectul din intrebarea ta
Rezolvare: Du-te la un service IT
PS - Un computer se curata cam la 6 luni inauntru, daca nu risti sa gasesti pamant in el.
E fun intrebarea ta..am patit si eu ceva similar ...la mine se aprindea si se bloca si trebuia sa i dau restart sau sa l sting fortat ca sa mearga cum trebuie(bineinteles ii dadeam si cativa pumni).era ceva de la placa de baza cred sau de la hard.cel mai bine il duci la un service IT si iti vor spune ei ce trebuie sa faci(daca sa ti iei altul sau daca sa l arunci).eu mi am luat laptop deoarece calculatorul e demodat..nu ma laud.dar e un adevar...mai bine ia ti si tu un laptop.
Bafta! Scuza-ma daca am fost putin ironic.
Curata coolerul de la procesor...
La temperaturi mari se opreste singur sa nu se arda procesorul, placa video, etc. Incearca sa cureti tot ce tine de procesor
Verifica cablul de alimentare. Incearca cu un altul sa vezi daca iti face la fel.