Da, mama biologica, am uitat sa specific mama vitrega.
Mergi la un psiholog. Daca nu vrei sa mergi la psiholog, incearca sa transormi acel ''plans'' in furie, incepe sa injuri pe cel care te face sa plangi (daca te face sa plangi profesorul injura-l in gand sau fa niste gesturi de parca nu te-ar interesa: te uiti pe pereti, geam, te joci cu limba in gura ) Daca este vreunul mai mare care te intimideaza, incearca sa-i fu*i un cap in gura la mine functioneaza!
Bafta!
Am fost si la psiholog, si la psihiatrie. Tot asa.
Cam ce ti-au spus? Nu s-a lipit nimic de tine?
Vad ca ai bunavointa, ceeace e promitator. Ceeace cauti tu se numeste autocontrol si e bine sa se formeze de timpuriu. Poate ca prin natura ta esti facut sa reactionezi mai usor, dar nu uita ca 50%, cealalta jumatate este la tine in teren. Poti, prin antrenament succesiv. Pregateste-te dinainte pentru situatii si cum vei (sau nu vei) reactiona.
Cei care te critica nu neaparat au ceva cu tine sau iti vor raul. Cei care te lingusesc cu voce mieroasa sunt cei care nu vor sa investeasca in tine, ci doar sa evite "mofturile" tale. Asa ca nu uita sa le dai o sansa si celor care iti spun lucruri incomode. Nu se moare din asta: fii cool!
Succes!
Cand am fost la psihiatrie, mi s-a spus, ca moartea mamei mele, mi-a destabilizat psihicul, si au zis ca ar fi trebuit sa raman, dar eu am nu am fost de acord.
UnchiulRamiz întreabă: