| Lyss . a întrebat:

Daca cineva scaneaza id-ul meu sa vada daca sunt sau nu pe invizibil, id-ul meu ramane stocat pe site-ul respectiv? Pentru ca de la un timp imi intra o gramada de indivizi in lista, care sustin ca au id-ul meu de pe invizibil. Si daca se poate, pe ce site-uri, mai exact, raman stocate id-urile? Multumesc si dau fundita big grin.

Răspuns Câştigător
| Lynnw534 a răspuns:

Depinde de site... unele site-uri au "doriti sa apara id-ul pe site " si daca nu il debifezi nu iti apare dar daca e bifat apare tongue

10 răspunsuri:
| UNfriendLY a răspuns:

Www.yahoo-status.com
singurul pe care nu ramane idul respectivului stocat
pe restul(alea cu. ro) da, ramane stocat

| Petronela a răspuns:

Buna! Da, ramane id-ul stocat pe site-urile respective.

| madalicious a răspuns:

Sigur ca da, este posibil. Este suficient doar sa-ti bage id-ul si sa ti-l verifice, si sa-ti ramana id-ul acolo, cu poza. Dar pe unele site-uri cum ar fi www.imvisible.ro poti cauta poza, si o poti sterge.

| Psihologul a răspuns:

Nu stiu exact siteurile, dar da, pe unele raman stocate. Si multa lume il poate lua. Daca stii cam cine te-ar scana, ar fi bine sa iti faci un id, pe care sa bagi doar cunoscutii si persoanele care ti se par tie okay.

| LightBlue a răspuns:

Pe invizibil.net nu cred ca raman. si mai era unul iti arata si hi5 si tot... dar nu se afisa pe site.

| Florynell a răspuns:

Da, ramane pe anumite site-uri stocat cum ar fi:ascuns.ro...etc...funda

| AdDeEa a răspuns:

Si pe www.pulso.ro raman id`urile si avatarele...si aici pe undeva pe site e o optiune care poti face sa nu-ti mai ramana memorat avataru cand te va mai cauta altcineva

| Georgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii a răspuns:

Sigur ca raman.pentru ca cel care cauta are bifata optiunea ''sunt de acord ca ID-ul sa ramana stocat in baza de date''. Sunt multe site-uri dar acum imi trece prin cap numai invisibil.com sau invisibil.com... asa cevalaughinglaughinglaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna frumoaso

| Tzutzea a răspuns:

Uite aici raman stocate. http://www.imvisible.ro/