Depinde de site... unele site-uri au "doriti sa apara id-ul pe site " si daca nu il debifezi nu iti apare dar daca e bifat apare
Www.yahoo-status.com
singurul pe care nu ramane idul respectivului stocat
pe restul(alea cu. ro) da, ramane stocat
Sigur ca da, este posibil. Este suficient doar sa-ti bage id-ul si sa ti-l verifice, si sa-ti ramana id-ul acolo, cu poza. Dar pe unele site-uri cum ar fi www.imvisible.ro poti cauta poza, si o poti sterge.
Nu stiu exact siteurile, dar da, pe unele raman stocate. Si multa lume il poate lua. Daca stii cam cine te-ar scana, ar fi bine sa iti faci un id, pe care sa bagi doar cunoscutii si persoanele care ti se par tie okay.
Pe invizibil.net nu cred ca raman. si mai era unul iti arata si hi5 si tot... dar nu se afisa pe site.
Si pe www.pulso.ro raman id`urile si avatarele...si aici pe undeva pe site e o optiune care poti face sa nu-ti mai ramana memorat avataru cand te va mai cauta altcineva
Sigur ca raman.pentru ca cel care cauta are bifata optiunea ''sunt de acord ca ID-ul sa ramana stocat in baza de date''. Sunt multe site-uri dar acum imi trece prin cap numai invisibil.com sau invisibil.com... asa ceva
AvalohAlyn întreabă: