Ar trebui ca cei de la TPU sa angajeze ceva oameni care ghicesc in stele pentru intrebarile lipsite de informatii...
Depinde de modelul telefonului tau, e de la 50 de lei pana la 1.000 de lei la telefoanele high-end.
Anumite telefoane vin cu ecranul + displayul la pachet si nu se pot pune separat.
Te duci la un service GSM si vei afla raspunsul la intrebarea ta.
Daca cautai pe google schimbare geam j5 2017, primul link iti si explica operatiunea si pretul este si scris acolo (250 de lei).
https://www.servicetelefoane.ro/inlocuire-geam-la-samsung-j5-2017/
Pe viitor incearca te rog sa folosesti google si in caz ca nu gasesti sau nu intelegi, intreaba aici.
E doar un sfat, nu o lua cu rautate, dar e mai rapid sa cauti pe internet si sa aflii informatii concrete in cateva secunde.
Mi'e mi-a luat 14 secunde cu aproximatie sa gasesc pretul si informatiile despre operatiunea in care consta reparatia.
Succes!
Depinde de telefon.Cam 100-150 lei daca este DOAR ECRANUL afectat, NU si display-ul sau touch-ul atunci se poate ajunge si la 200 lei
Pai doar ecranul din zona touch-ului este spart.dar nu rău..si sus doar fffff puțin..de-abia se vede.
Păi e spar doar puțin in zona touch-ului (mentionez ca am un Samsungj52017) si e spart f putin doar pe butonul de "Înapoi " si sus fffff puțin
FloFlorentina întreabă: