Driver-ul de la placa de retea/wi-fi l-ai instalat? Ce Win? Uite pentru Win7:
https://www.youtube.com/watch?v=rtPbmJS88iE
Multumesc. Am incercat sa urmez pasii de acolo dar eu nu am optiunea wireless network connection. La mine apare acolo ca nu sunt conectata la nicio retea de internet. Au trecut deja 3 ore de cand tot incerc si nu reusesc sa gasesc o solutie.
Dar driver ai instalat? Ce laptop?
Aici de pe ce ai scris?
Daca laptopul se poate conecta prin cablul ethernet, instaleaza programul Driver Genius Professional. Dupa instalare dai scan si el iti va arata toate driverele lipsa sau cele care sunt prea vechi.Dai download all si le instalezi pe rand fara a da restart(dai restart later). Dupa ultimul driver instalat dai restart.
Daca laptopul nu se conecteaza in nici un fel, instaleaza programul Driver Magician.Dai scanare si el te va trimite prin browser la linkul de descarcare.Chiar daca nu ai conexiune copie linkurile de unde te va trimite programul intr-un text document.Intra pe un PC cu conexiune si iti descarci driverele dupa care le instalezi la tine pe laptop. Sper ca m-am facut inteles.Mentionez ca cele 2 programe nu sunt gratuite dar cu puin efort se pot gasi. Daca ai nevoie de ajutor lasa mesaj privat.Succes!
E normal sa iti pierzi toate satarile daca ai reinstalat windowsul. Nu mai ai nimic dinainte.
Verifica driverul la placa de retea. Sa nu uiti sa pui parola la retea daca ai router cu parola.
Vezi daca ai un puton WPS pe router. Si apasa pe el ca sa se poata conecta fara parola.