Pai depinde ce unitate cumperi: unele sunt cu windows-ul preinstalat pe ele, altele sunt fara si trebuie sa-l cumperi tu. cel mai bun pentru tine este windows 7 home basic
Uita-te pe : www.emag.ro daca vrei nou
sau daca vrei la mana a doua www.tocmai.ro
Amandoua au PC-uri ieftine.
Daca ai un vecin pe cineva poate sa iti instaleze Windowsu dar iti recomand o Unitate Deluxe e cea mai buna si iti recomand ca sistem de Operare Windows xp profesional nu e complicat sa lucrezi pe el e bun si pentru jocuri pentru tot. Windows-ul nu trebuie sal cumperi tu (CD) de unde iei unitate i rogi sa iti instalege un Windows Xp Profesional SP3 daca o sa vrea aia o sa iti ia bani daca nu nu o sa iti ia bani. Dai Funda.
Lucrurile care ti lem Recomandat nu costa mult. eu am un moto. Ieftin si Bun.
Imi dai Funda?
Sper sa te fi Ajutat!?!
Da... depinde de calculator, unele au instalat windows-ul, dar si pretul este unul mai mare deoarece o liceenta cu windows costa 600-700 ron depinde sau daca nu trebuie sa-ti cumperi tu una!
La mana a doua tio poti lua cu windows-ul instalat sau din magazin fara windows trebuie sa bag itu funda plz
Pai unitatea o cumperi din magazin,in schimb Windowsu' nu vine la pachet cu unitatea, asa ca ai doua variante:una :sa cumperi Windowsul si alta, daca ai un prieten bun, sau parintii tai au un prieten bun care il are deja, sa ti-l dea si tie sa il instalezi/sa ti-l instaleze persoana respectiva. Un Windows costa in jur de 4 milioane, deci ar fi mai convenabil sa ti-l instaleze un prieten care are deja CD-ul cu Windowsu'.
anonim_4396 întreabă: