Dacă vei seta în aceasta la conexiune pe „always conected" ea nu se va deconecta de la rețea deci nu, deși recomand un server de DNS dedicat asta pentru a stabilii o conexiune permanentă a sistemului de supraveghere și chiar dacă internetul pică intranetul rămâne adică conexiunile camerelor cu serverul de DNS legat în circuit închis va fi permanent stabilită, cu posibiliate de acces a acestora prin server via internet.Succes
Va emite, dar probabil va avea alt IP. Și nu prea știu cum o s-o mai accesezi după aceea.
Poti face treaba asta doar daca ai un DVR care stie PPOE, ceea ce ma indoiesc pentru ca sunt scumpe si oricum nu ar avea sens sa cumperi unul pentru o camera. De asemenea e posibil sa ai problema cu deconectare-reconectare...
Tot router-ul ramane cea mai buna solutie in cazul tau.
Dupa inca o zi de gandire, m-am decis ca mai am nevoie de inca o camera, deci va trebui sa includ si un router in problema... Deci, problema acum suna cam asa: setarea conexiunii la router, iar apoi conectate la router cele 2 camere prin wierless. Dupa mine, in situatia asta nu cred ca as mai avea probleme cu emiterea dupa o posibila reconectare a routerului la retea ...corect?
Dacă setezi router-ul să fie Always conected nu conect on demend(adică conectare la cerere), totul va funcționa, cu mențiune ca să acorzi o atenție sporită securitații rețele Wireless, și recomand sa achiziționezi un router de calitate, cum sunt cele ce la Cisco sau Linksys nu pleznitori de muște făcute pe vapor.
Succes
Lavinia_Cristina_ întreabă: