Nu ai nevoie de imprimanta. Nu renteaza. Du-te la un centru de printare si scoate-le acolo, pretul per pagina e de cel putin 10 ori mai mic decit acasa.
Subscriu si eu la acest sfat, sau se merita daca iti iei imprimanta laser. Dar nu noua, ci second, pentru ca au cartuse mari si multe dintre ele fara cip. Sau chiar daca au cip se gasesc usor si sunt ieftine. Imprimantele noi au cartusele foarte mici si toate au cip. Imprimantele pe Jet ies din discutie, cele mai mari porcarii. Si in niciun caz alta marca, decat HP sau Canon. Restul sunt glume. Lucrez in domeniu asa ca vorbesc in cunostiinta de cauza.
Corect, excelent sfatul, dar imprimanta laser (SH, evident, preferabil dintr-un magazin de SH-uri cu mobila si alte alea, un prieten si-a luat o Kyocera de vreo 2500 de dolari cu 3 milioane) renteaza daca se apuca sa printeze si pentru colegi...
Cu mobila, second de calculatoare, ce mobila:) Eu vand asa ceva. Mi-au trecut prin mana zeci de modele. Eu am imprimanta second. Un HP. Cred ca o sa ies la pensie si imprimanta aia tot o sa mearga. Fata de ce se face acum...
http://www.epasystems.ro/pdf/OFERTA.pdf
In oferta asta o sa gasesti un HP Laserjet 4250N, este o super imprimanta care a costat o mica avere la viata ei.
Second de mobila si vesela, ca aia nu au idee sa evalueze astea IT cind le au la valoarea lor adevarata, de aia zic.
P.S. Preturi foarte bune in oferta asta, vad. Spor la vinzare!
Multumesc frumos! Am priceput acum la ce ai facut referire. Si da ai dreptate.
Epson Stylus SX125, e cu cartus de cerneala, costa in jur de 200-250 lei cu cartus cu tot (inclus in pachet, nu se poate vinde fara).
P.S:Si eu am aceeasi imprimanta
Are xerox, imprimanta si scanner.