| DeeaNegrea a întrebat:

Am si eu o intrebare pentru cei care stiu html. Cum faci ca intregul continut sa fie asa frumos aranjant, cu margine in stanga dreapta, sus etc. Ca si aici de exemplu: http://mihaibendeac.ro/.

Răspuns Câştigător
| Robert92 a răspuns:

Simplu.Gandeste-te ca un site e format din mai multe patratele ( tables / div-uri) depinde cum il creezi. Faci un tabel / div de dimensiunea paginii (< table width = "1280" height = "768 > sau 1280 x 1024 sau depinde de rezolutia pe care o are pc`ul tau) -- ( insa de obicei e bine sa setezi o rezolutie mica pentru ca cei care acceseaza site-ul si au rezolutii mici sa vada bine). Faci un table de dimensiunea 1024 x 768 ( si inauntrul lui faci (td align = center ) de exemplu, si setezi margin la el.Dar chestia cu table e cam expirata si e de incepatori si ii lipsesc multe comenzi care se seteaza mai bine cu div.
De exemplu, in css-ul paginii pui. pagina { margin-left:10px; margin-right:10px; width:1024; height=768; } ca exemplu, sau < div style="margin-left:10px; width:1024px; height:768px;">Textul dinauntrul div`ului < / div >.A trebuit sa editez mesajul deoarece prima oara am pus codurile asa cum sunt scrise in html si mesajul nu le-a recunoscut.

0 răspunsuri: