Intra in BIOS si la capitolul USB pune toate optiunile pe Enabled (nu Auto! ).
La iesire nu uita sa salvezi setarea!
Daca ai reusit in BIOS, atunci tastatura este compatibila si in alte sisteme de operare (DOS, Linux etc.).
La windows XP are deja drivere atat pentru tastatura, cat si pentru mouse USB.
La conectare le recunoaste, si instaleaza driverele necesare, urmand ca in maxim 1 minut sa fie si functionali.
Teoretic, un dispozitiv ca ăsta e plug-and-play. Conectează tastatura și ar trebui ca Win xp să o "vadă"
Daca e tastatura normala, fara functii precum iluminare, si tot felul de taste multimedia sau posibilitate de inregistrat macro-uri, precum la tastaturile scumpe pentru gaming, nu e nevoie de nimic.
NU BAGA ALTCEVA...
win xp instaleaza automat driverele, DAR, avea o problema absolut kretina: nu instala decat un driver pe rand, deci, daca ai bagat altceva e f. probabil sa il instaleze pe ala primul iar daca nu ai tastatura sa nu poti sa dai enter, doar d'aia
foarte putine tastaturi nu merg fara driverul propriu, asta e chestie de minim bun simt (tocmai din cauza scrisa mai sus pentru ca nu poti da enter), driverul propriu doar descuie tot ce poate face tastatura (taste programabile, iluminare, etc.)
Nu-i nevoie de driver. Pur si simplu conectata, vezi daca portul are si conectivitate, nu doar curent. Conecteaza un stick usb, sa vezi daca-l ia.
Nu imi merge bios......de ce?
Pai
cand pun acea tastatura in calculator inainte sa se dischida nu se aprinde deloc
am incercat cu toate porturile USB si tot nu a mers
poate din cauza cu acel 5V?
A mers
imi merge tastatura acum
mersi
Intra in BIOS si la capitolul USB pune toate optiunile pe Enabled (nu Auto! ).
La iesire nu uita sa salvezi setarea!
Daca ai reusit in BIOS, atunci tastatura este compatibila si in alte sisteme de operare (DOS, Linux etc.).
anonim_4396 întreabă: