| mary2ramix a întrebat:

Buna am si eu o nedumerire pe zi ce trece memoria pc-ului meu se miscoreaza atat pe partitia C cat si pe partitia D(din 405 gb mai am liber 162 dintre care doar 168 sunt ocupati cu fisirele mele) problema in partitia C nu este la fel de grava ca pe partitia D doar ca mi se pare nasol rau de tot.

Răspuns Câştigător
| akka4 a răspuns:

Virusi virusi si iar virusi rolling on the floor) omg va auziti ce spuneti? nu mai asculta fazele cu virusiiwinking dai add la akka04@yahoo.com si iti voi da eu un program (Isimplu si usor de utilizat), care iti va rezolva problemawinking mai multe detalii despre program iti dau pe ymwinking bun asta daca esti interesat/a

4 răspunsuri:
| Leonard08 a răspuns:

Eu cred ca atunci cand stergi anumite fisiere, uiti sa le stergi si din Recicle Byn.
Daca ele sunt prezente in Recicle Byn atunci inca iti ocupa spatiu pe hard.

| alexalex405 a răspuns:

Deci tu ai sigur niste virusi care se tot multiplica si pe timp ce trece ei iti ocupa memoria. Incearca o scanare si o devirusarewinking. Funda?batting eyelashes

| mary2ramix explică:

Chiar zilele trecute am dat scanare si nu a gasit nimic in pc problema asta e de cel putin o luna. am mai vb cu un prieten si mi-a spus ca cel mai sigur ar fi sa reformatez pc-ul

| mary2ramix explică:

Nu e nici asta pentru ca recycle bin e gol si spatiu ocupat e tot foarte mult. de ieri pana azi am gasit 3 gb ocupati si eu am bagat in pc doar 10 poze care ocupau 21 de mb