1. da un clik pe baterie si apoi clik pe echilibrate!
2.Intra in :control panel -> power options -> System Standby = Never
3. Configurare retea internet Panou de control ->Retea internet->Centru retea si partajare->retea de domiciliu-> setezi ca retea de domiciliu adresa de retea a ta la care esti conectata!
Da-mi pm daca nu se rezolva! (si dupa toate astea da un restart)
Ce windows ai? Cum inchizi de obicei laptopul? In momentul cand il inchizi raman si alte programe deschise?
Control Panel -> Power -> (trebuie sa fie unul care sa scrie ceva de battery sau not charging) -> Change plan settings -> Change advanced power settings -> Wireless adapter settings -> Power saving mode si alege Maximum performance. Acum va merge.
Pai cum sa-ti explic eu ca sa ma intelegi... deci nu are nimic stricat in el sau sa zici cati trebuie vreun program ceva.nu) deci bateria la lap- e mica, e slabuta nu are capacitate mare de curent. si de aia SE DECONECTEAZA pentru ca nu ai curent un ex cand e un soc de curent si ai net prin cablu sa vezi ca si netu se ea. si asi revine inapoi dup cateva secunde.sau cand e curentru slab earasi se ea netu ...deci ca sa stai conectat la net trebuie sal tiii numai in priza. dacal scoti din priza nu mai ai net. e problema cu curentu
Am windows7 pe el.il inchid normal din bara de start, si mereu am grija sa fie inchise toate programele inainte de al inchide.plus ca am auzit ca se freaca si bateria daca sta tot timpul in priza.
Apasa pe control panel si acolo pe o iconita cu un pamant cu o priza in el acolo setezi informatiile pentru setari internet. Sper ca te-am ajutat
Andrei1124 întreabă: