| alexandra_9869 a întrebat:

am si eu o nedumerire.pentru cei care se pricep in ceea ce priveste calculatorul.am un laptop(nu cred ca are importanta marca)conectat la internet(modem) prin wireless.Il am cam in jur de o luna.in momentul in care ii scot incarcatorul se deconecteaza de la internet. pur si simplu nu mai are semnal.Problema e ca e si in italiana si nu ii pot schimba limba doar daca instalez alt windows.are windows 7. Daca ar sti cineva de ce setari e vb, imi poate spune.nu cer cuvintele in italiana.alta ar fi ca nu umblu numai eu pe el mai umbla si taica'miu care e varza in domeniul asta.ma gandesc ca e vb de o setare ceva...pentru ca la inceput nu se untampla asa ceva.pls,ajutati-ma cumva.

Răspuns Câştigător
neluL
| neluL a răspuns:

1. da un clik pe baterie si apoi clik pe echilibrate!
2.Intra in :control panel -> power options -> System Standby = Never
3. Configurare retea internet Panou de control ->Retea internet->Centru retea si partajare->retea de domiciliu-> setezi ca retea de domiciliu adresa de retea a ta la care esti conectata!
Da-mi pm daca nu se rezolva! (si dupa toate astea da un restart)

5 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

Ce windows ai? Cum inchizi de obicei laptopul? In momentul cand il inchizi raman si alte programe deschise?

| shnako a răspuns:

Control Panel -> Power -> (trebuie sa fie unul care sa scrie ceva de battery sau not charging) -> Change plan settings -> Change advanced power settings -> Wireless adapter settings -> Power saving mode si alege Maximum performance. Acum va merge.

| ionutdj a răspuns:

Pai cum sa-ti explic eu ca sa ma intelegi... deci nu are nimic stricat in el sau sa zici cati trebuie vreun program ceva.nu) deci bateria la lap- e mica, e slabuta nu are capacitate mare de curent. si de aia SE DECONECTEAZA pentru ca nu ai curent un ex cand e un soc de curent si ai net prin cablu sa vezi ca si netu se ea. si asi revine inapoi dup cateva secunde.sau cand e curentru slab earasi se ea netu ...deci ca sa stai conectat la net trebuie sal tiii numai in priza. dacal scoti din priza nu mai ai net. e problema cu curentu

| alexandra_9869 explică:

Am windows7 pe el.il inchid normal din bara de start, si mereu am grija sa fie inchise toate programele inainte de al inchide.plus ca am auzit ca se freaca si bateria daca sta tot timpul in priza.

| Mazalu_Cristian_1977 a răspuns:

Apasa pe control panel si acolo pe o iconita cu un pamant cu o priza in el acolo setezi informatiile pentru setari internet. Sper ca te-am ajutat