Nu ai treaba cu televizorul.totul este pe net.scrii etvonline.ro,intri pe site si de acolo ai toti pasii pe care trebuie sa i faci. daca chiar nu te descurci, daca esti de acord sunt dispus sa te asist prin mess sa-l poti instala.si eu doar pe comp ma uit la tot.ai toate posturile tv si onlnese toate categoriile. daca nu te descurci o rezolvam, oricum. te-am pupat.
Bună încearcă să daila tv o căutare automată, trebuie să intre și digi 3, dacă nu mergi la rds rcs si i a in custodie decodorul humax, și le prinzi pe toate plus alte canale. succes.
Instalezi etvonline, acest program insgaleaza la randul lui un toolbar si acolo ai toate programele de sport inclusiv digi 3, dolce toatinclusiv hd-urile.sectiunea ajutor este foarte buna.sunt si filme onlive de dtoate genurile.si ei il folosesc si sunt foarte multumit.succes.te pup.
Iti repet.deschizi pagina de google scrii etvonline.ro dai dublu click unde scrie etvonline.ro. se deschide o pagina plina cu siglele telebiziunilor.pe pagina aia cauti unde scrie descarca toolbar etvonline, caci fara el nu merge digi 3 si alte programe. dai maine un semn, te rog. te pup.
Mda... da-i pace ca am renuntat..pana la urma am gasit postul pe tv..ms oricum dar inainte sa-l gasesc eu am intrat acolo pe site si nu stiu ce am descarcat dar pana la urma mi s-a pus acolo sus, la bara de instrumente, nu stiu cum sa zic...si merge mai greu decat inainte.Nu stiu cum sa-l scot.Banuiesc ca si tu ai. L-ai incercat sa-l scoti? Cum?
Lasa o balta ca nu te pricepi prea bine!
Dreptate ai si tu!:*
mersi! da chiar nu prea se pricepe la explicat! :*
Nu ai treaba cu televizorul.totul este pe net.scrii etvonline.ro,intri pe site si de acolo ai toti pasii pe care trebuie sa i faci. daca chiar nu te descurci, daca esti de acord sunt dispus sa te asist prin mess sa-l poti instala.si eu doar pe comp ma uit la tot.ai toate posturile tv si onlnese toate categoriile. daca nu te descurci o rezolvam, oricum. te-am pupat.
anonymous_6743 întreabă:
Andrei1124 întreabă: