| normally a întrebat:

am si eu o nelamurire.Cum as putea sa vad meciurile Oltchimului online pe digi 3? eu nu am decat 1 si 2 la tv..adica ce trebuie sa fac?laughing funda

Răspuns Câştigător
| CRISS69TM a răspuns:

Nu ai treaba cu televizorul.totul este pe net.scrii etvonline.ro,intri pe site si de acolo ai toti pasii pe care trebuie sa i faci. daca chiar nu te descurci, daca esti de acord sunt dispus sa te asist prin mess sa-l poti instala.si eu doar pe comp ma uit la tot.ai toate posturile tv si onlnese toate categoriile. daca nu te descurci o rezolvam, oricum. te-am pupat.

15 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Bună încearcă să daila tv o căutare automată, trebuie să intre și digi 3, dacă nu mergi la rds rcs si i a in custodie decodorul humax, și le prinzi pe toate plus alte canale. succes.

| CRISS69TM a răspuns:

Instalezi etvonline, acest program insgaleaza la randul lui un toolbar si acolo ai toate programele de sport inclusiv digi 3, dolce toatinclusiv hd-urile.sectiunea ajutor este foarte buna.sunt si filme onlive de dtoate genurile.si ei il folosesc si sunt foarte multumit.succes.te pup.

| normally explică (pentru CRISS69TM):

Imi cer scuze ca intreb, dar de unde sa-l descarc? adica tu vorbesti sa-l descarc de pe net...si sa vad meciul online de pe calculator nu? eu cu televizorul nu vreau sa am nicio treaba.happy multumesc

Multumesc frumos de ajutor! o sa incerc mainewinking

| CRISS69TM a răspuns (pentru normally):

Iti repet.deschizi pagina de google scrii etvonline.ro dai dublu click unde scrie etvonline.ro. se deschide o pagina plina cu siglele telebiziunilor.pe pagina aia cauti unde scrie descarca toolbar etvonline, caci fara el nu merge digi 3 si alte programe. dai maine un semn, te rog. te pup.

Ok mersi. apropo.laughing nu trebuie sa platesc nimic, nu?

Nu. abonamentul la cablu.asta este gratuit.ma bucur ca te-am putut ajuta. poate daca mai ai vreo problema nu ezita sa ma intrebi. te pup.

Mda... da-i pace ca am renuntat..pana la urma am gasit postul pe tv..ms oricum dar inainte sa-l gasesc eu am intrat acolo pe site si nu stiu ce am descarcat dar pana la urma mi s-a pus acolo sus, la bara de instrumente, nu stiu cum sa zic...si merge mai greu decat inainte.Nu stiu cum sa-l scot.Banuiesc ca si tu ai. L-ai incercat sa-l scoti? Cum?

Din ontrol panel-add or remove programs-change or remove programs-etvonline si apesi pe butonul change/remove.si gata.cand ti-am spus ca iti ofer asistenta nu ai vrut.succes.te pup.

Si control panel-add ala de unde il gasesc? eu am in romana.thinking

| HermioneLove a răspuns (pentru CRISS69TM):

Lasa o balta ca nu te pricepi prea bine! tongue

| normally explică (pentru HermioneLove):

Dreptate ai si tu!laughing:*

| HermioneLove a răspuns (pentru normally):

laughing mersi! da chiar nu prea se pricepe la explicat! :*

Nu ai treaba cu televizorul.totul este pe net.scrii etvonline.ro,intri pe site si de acolo ai toti pasii pe care trebuie sa i faci. daca chiar nu te descurci, daca esti de acord sunt dispus sa te asist prin mess sa-l poti instala.si eu doar pe comp ma uit la tot.ai toate posturile tv si onlnese toate categoriile. daca nu te descurci o rezolvam, oricum. te-am pupat.

| Preda_Catalin_1983 a răspuns:

Online ai ww.portaltv.ro

| Tiffanny a răspuns:

Incearca cu ''StopCast'' poate are programul asta. thinking