| chibiusa a întrebat:

am si eu o nelamurire.
O buna prietena de-a mea are un cont de facebook unde isi promoveaza arta, iar de curand acest cont i-a fost blocat din motive de siguranta (care sunt acelea nu stim). A trebuit sa introduca un numar de telefon pentru a primi un cod, apoi cand a introdus codul respectiv i-a mers facebook-ul pentru o scurta perioada de timp, ca mai apoi sa nu o mai lase sa se logeze. Acum, de fiecare data cand intra o obliga sa identifice niste persoane care erau tagg-uite in diferite poze dar nu se intampla nimic.
Ce ar putea face pentru a rezolva aceasta problema?

Va multumim mult
Funda + vot tuturor

4 răspunsuri:
| temugin a răspuns:

A incercat cineva sa-i sparga parola/a reclamat cineva vreo postare de-a ei/ depinde ce tema are arta ei, poate au banat-o direct cei de la facebook.com/are vreo problema serverul lor, i s-a intamplat de mult?

| chibiusa explică (pentru temugin):

Are contul de cateva luni bune si pozele postate sunt dragute (nu contin nuditate/violenta/rasism etc). Nimeni nu i-a dat report sau asa ceva, era foarte apreciata de prieteni si de cei care-i vizitau pagina.
A da, sa nu uit, a fost o chestie cu o tipa, a facut o pagina de arta digitala si punea acolo poze furate si a pus si cateva poze de ale prietenei mele dar i-a fost paportata postarea. Cam atat...

| temugin a răspuns (pentru chibiusa):

Aaa, pai s-ar putea sa fie de la asta, si-a luat drepturi de autor... dar tot nu e mare chestie...si daca le trimiti mail alaora de la facebook iti trimit niste rahaturi, dar incearca

| Dkgray a răspuns:

Trimiteti-le un e-mail celor de la Facebook si cereti solutii la problema voastra. Simplu.