Depinde cum ai grijă de el, mai ales că știi că se încălzește folosește și tu un cooling pad ca să mai atenueze din creșterea temperaturii.
Eu țin laptopul non stop aprins din 2006, nu îl opresc deloc și văd că și acum mă ține și e tot un Aces Aspire 6920G. Intel Core2 Duo 2. 0Ghz, 4Gb DDR 677 Mhz, Nvidia GeForce M9500GS 512DDR
Se poate incalzi daca il tii pe brate sau pe un loc intins cum ar fi o masa, sa zicem..nare cum sa nu se incalzeasca ca este solicitat iar daca are ventilatoarele dedesubt nu are pe unde sa traga aer, iti poti cumpara asa ceva http://www.emag.ro/......EBKMDBBBM/ pentru a se aerisii bine. Daca tot se incalzeste du-l la un magazin de electronice si intreaba de situatia asta si poate te ajuta;)
La cateva luni ar trebui sa-l cureti de praf, ajuta foarte mult pentru ca odata adunat praf temperatura devine din ce in ce mai mare si iti imaginezi ce se poate intampla.O alta solutie ar fi un cooling pad, de exemplu eu am un laptop de 8 luni si folosind un cooling pad, evit supraincalzirea respectiv arderea unor componente. Sper ca te-am ajutat!
Trap69 întreabă: