| Hasss a întrebat:

Buna am si eu o problema am instalat programul videopad dar nu mi-a placut si l-am dezinstalat dupa ce l-am dezinstalat a inceput sa-mi apara tot felul de ferstre am dat restart si tot asa apareau intruna cum pot sa scap de ele plz va rog ajutati-ma nu vreau sa bag windowsul din nou uite aici un video cum ferestrele acelea http://www.youtube.com/watch?v=D9UnQi5LO_k
am dezinstalat internet explorer de tot dar tot este in pc nu stiu cum sa scap de el.
macar ajutati-ma sa-l dezinstalez de tot plzzz ajutati-ma am nevoie va rog

Răspuns Câştigător
neluL
| neluL a răspuns:

Vad ca ai revo uninstaler acolo! Cu el ai dezinstalat videopad? Sau il ti asa la misto! Programul sterge toate urmele la dezinstalare si toate itemurile! Ferestrele apar cand esti pe browser sau cand deschizi windows? Da mai multe detalii sa vad unde trebuie sa umblu!

3 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

Vezi ca in revo ai ''dezinstalare fortata'' si daca mai ai probelme cu vreun program dai o scanare dupa program si o sa-ti stearga toate resturile, itemurile, de la programul dezinstalat! Eu numai dezinstalare fortata folosesc pentru ca imi curata toate urmele din pc!

| ταξιδιώτης a răspuns:

Instaleaza Spyware Terminator e free si te scapa de astfel de probleme sau incearca si asta utilizatori\contul tau bifezi sa-ti arate folderele ascunse\AppData\Roaming\Macromedia\Flash Player\si din subfolderul de la #SharedObjects si macromedia.com stergi toate site-urile pe care le-ai deschis

| Hasss explică:

Nelul am reparat problema da revo unistaler il folosesc si cu el am dezinstalat si problema aia aparea intruna chiar daca intram in jocuri pe browser deci ferestrele alea apareau cand aprindeam pc
si o tineau intruna chhiar daca eram pe net sau in joc