| Mady2696 a întrebat:

Am si eu o problemacryingam primit un mp3 si a mers ceva vreme si acum nu mai mergecrying(Ce sa fac? Cum sa-l repar?crying(

Răspuns Câştigător
| JustCosmin a răspuns:

Clar, daca e de la Oriflame, e chinezarie de aia ieftina, uita-te sa vezi cate persoane au luat plasa cu mp3-urile astea, dupa 2 zile s-au cam dus. La tine pare a fi o problema de soft sau s-a cam dat peste cap in momentul in care l-ai scos din USB. Rezolvarea problemei ar fi desfacerea acestuia si cu o tentativa de a-l "scurtcircuita" putin, poate isi revine. Daca tii la el, mergi la un service si repara-l.

8 răspunsuri:
| JustCosmin a răspuns:

Doar atat? "Nu mai merge, ce sa fac?" Ceva detalii, in ce sens nu mai merge, nu se mai deschide, nu i se mai incarca bateria, nu-l mai citeste USB-ul?

| Mady2696 explică (pentru JustCosmin):

Nu se mai deschide, nu se mai incarca, cand il bag in calculator nu il mai citeste si nu stiu ce sa fac.Mi-ai fi de mare ajutor daca mi-ai spune ce are si ce ar trebui sa fac.

| Mady2696 explică:

Multumesc pentru raspuns! Frumos din partea ta!

| Allexsu_Allex_1997 a răspuns:

De unde l-ai primit [cumparat], incearca sa mergi acolo!

| Mady2696 explică (pentru Allexsu_Allex_1997):

L-am primit de la oriflame.

| Allexsu_Allex_1997 a răspuns (pentru Mady2696):

Apeleayaă la ei happy

| Mady2696 explică (pentru JustCosmin):

Poi m-am gandit si eu ca nu o sa tina mult, dar azi am vazut ca avea si o colega si al ei inca mergeacryingO sa incerc maine sa-l desfac sa vad ce rezolvlaughingori il faram de tot, ori il arunclaughing. Oricum multumesc cu sfaturile pe care mi le-ati dat, unele mai bune, altele mai putin bunewinking

| JustCosmin a răspuns (pentru Mady2696):

Clar, daca e de la Oriflame, e chinezarie de aia ieftina, uita-te sa vezi cate persoane au luat plasa cu mp3-urile astea, dupa 2 zile s-au cam dus. La tine pare a fi o problema de soft sau s-a cam dat peste cap in momentul in care l-ai scos din USB. Rezolvarea problemei ar fi desfacerea acestuia si cu o tentativa de a-l "scurtcircuita" putin, poate isi revine. Daca tii la el, mergi la un service si repara-l.

| GanH a răspuns:

Du-te vezi de unde l-ai cumparat si vezi daca mai are garantie