anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am si eu o problema am un CANON IP1800.nu e cumparat de multa vreme.si deja ma confrunt cu o problema. Mi-am reicarcat tusurile color si negru, si apare aceasta eroare "An ink cartridge is not installed properly. Open the printer's cover, make sure the ink cartridge is installed properly, and close the cover". Am facut tot ce mi-a certut acolo si tot nu merge...va rog sa ma ajutati.MULTUMESC.

3 răspunsuri:
| onelove a răspuns:

Sfatul meu daca vrei sa mai folosesti imprimanta e sa nu mai reincarci cartusele ci sa cumperi noi. La reincarcare se poate distruge si cartusul in asa fel incat sa nu mai fie recunoscut de imprimanta, cazu tau. Dar cel mai mare risc e sa inceapa sa iti curga si sa iti umplii imprimanta de tus, lucru ce poate duce la distrugerea ei, mai rau e ca iti pierzi si garantia.

| n00ne a răspuns:

Am si eu ceva asemanator. Cartusele astea sunt normal facut pentru o singura folosire, si au un cip care trebuie resetat pentru a putea fii recunoscute dupa refill. nu stiu exact cum se face

| ronin4us a răspuns:

Odata ce este reincarcat orice cartus cu tus o sa iti spuna ca e gol, dar ar trebui sa meaga. Probabil e uscat, daca nu l-ai folosit pe o perioada mai lunga de o luna e posibil nici sa nu-ti mai mearga dar depinde de cartus. Deasemenea exista o limita de cate ori merg incarcate cartusele. De obicei ele se reincarca de 5-6 ori dar sunt care merg si de 12-15 ori si sunt care nu merg deloc. Depinde... sfatul cel mai bun e sa iti iei o imprimanta cu laser, alb-negru. Chiar daca ai impresia ca ai nevoie de culori de cele mai multe ori nu ai.