| razor10 a întrebat:

Am si eu o problema.Cand dau drumul la muzica pe PC (de pe net, din PC) nu se aude nimica dar cand bag un fisier in bara se aude sonorul (respectiv ce te avertizeaza ca e in bara) ce trebuie sa fac ca sa se auda normal asa cum era pana acum
P. S. Placa de sunet este instalat cum trebuie dupa CD-ul original...Va rog ajutati-ma ca nu stiu ce trebuie sa fac...

Răspuns Câştigător
| caractere a răspuns:

Deschide Winamp, apoi intri in bara, pe iconita difuzor, si da-i acolo sonorul mai tare la Winamp(sau cu ce asculti tu muzica). Nu ma refer sa dai la intreg PC sonorul mai tare(apare cursor imediat de dai click pe iconita, ci sa intri pe submeniu, acolo.

| razor10 explică (pentru caractere):

Cand am dat pe difuzorul ala (dreapta jos la ceas) imi spunea ca nu exista niciun Aparat Mixer si sa intru in Control Panel la imprimante si alte dispozitive hardware si de aici nu mai stiu...Ai id? Ca sa-ti dau sa intri in PC sa rezolvi tu problema ca eu habar n-am ce trebuie sa fac id-ul meu : red_vs_star

| caractere a răspuns (pentru razor10):

Ai Win7 presupun. La MIXER, ar trebui sa gasesti macar SPEAKERS si SYSTEM SOUND.
Poate nu ai instalat cum trebuie...
Daca rulezi filme cu BSP(sau ce ai tu), ai sonor?

Am Win XP SP 3... L-am instalat cum trebuie dar cand intru Control Panel/Sunete, vorbire si dispozitive audio/Dispozitive de sunet si audio acolo imi spune ca cica n-am niciun dispozitiv audio dar am placa de sunet si am si instalat-o de 1 mie de ori...

Gata,am facut sonorul...Era de la antivirus.L-am schimbat imediat si a inceput sa am sonor si bass (pe langa sonorul care nu mergea, nu mergea nici bass-ul am uitat sa spun)

4 răspunsuri: