| Mccool349 a întrebat:

Am si eu o problema cand incerc sa intru in contul Google. Scriu adresa de email, iar in momentul in care apas pe "inainte" nu se intampla nimic, e ca si cum nu proceseaza comanda. Nu cred ca tine de cont in sine, dar am incercat si pe alte browsere si e aceeasi problema.
Mentionez ca pe telefon sunt conecata.

6 răspunsuri:
| Met a răspuns:

Incearca cu numarul de telefon in loc de id, si incearca si pe internet explorer

| Met a răspuns:

Sau intra pe google la setari si du-te pana jos dai la avansate si cauti restabileseste la valorile initiale

| Mccool349 explică (pentru Met):

Tot nu merge... merci

| DoK a răspuns:

Ultilizeaza Google Chrome. Reinstaleaza browserul din nou. La prima deschidere a browserului o sa iti ceara acc de google, logheazate si o sa fie totul ok.

Imi scrii dac nu teo ajutat, si o sa te ajut.

| Mccool349 explică (pentru DoK):

Am incercat. Nu ma lasa sa-l mai descarc, aparand o eroare legata de internet ( cu toate ca mergea, nu era nicio problema), pana la urma am descarcat o "varianta" offline.Still same problem; mai am Opera si Mozila, tot nu merge. Ma gandesc daca nu cumva am dezinstalat ceva din windows legat de asta?

| Met a răspuns (pentru Mccool349):

Trebuie sa reinstalezi windowsu, chiar acum am avut problema asta tot asa nu ma puteam loga pe google si tot asa erorare la net, am reinstalat w-dosu si acum merge